Doorgaan naar hoofdcontent

Een beetje lente!

Dit berichtje type ik op een gammel stoeltje, met mijn computer op een gammel tafeltje.... Mijn hobbyruimte / kantoor wordt opgeknapt! Het bureau en de kast zijn al verkocht, nu is het wachten op mijn nieuwe inrichting.... Toch voor mijn schoonmoeder, die vandaag jarig is, een kaartje weten te maken! Haar lievelingskleur is geel, dus dat mocht op het kaartje. Ik ben uitgegaan van de schets die Miranda op het blog van Bij Oma Dee heeft gedeeld! Verder heb ik leuk stippen papier van Echo Park gebruikt, waardoor het kaartje ook mee kan doen met de challenge bij het City Crafter Challenge Blog, waar de uitdaging polka dots is! Dotjes genoeg dacht ik zo ;-) 

Ik heb een witte basiskaart beplakt met het Echo Park papier. Daarop Card Shoppe Sour Lemon met een ronde vorm van Tim Holtz uit glitterpapier. Een bloemetje van My Favorite Things en een bannertje. Drie enamel dotjes maken het compleet.



Ik had eerst de tekst op de voorkant gestempeld. Dit vond ik niet mooi, dus heb ik ervoor gekozen de tekst (van Els Brigé) aan de binnenkant te stempelen. De tekst nog bewerkt met Wink of Stella voor een beetje glim. Een bloemetje maakt ook de binnenkant af!



Zometeen naar het feestje, hopelijk vind ze het kaartje leuk. Past in ieder geval bij het heerlijke zonnetje van dit weekend!

It's my mother in law's birthday today and I made this card for her, in her favorite color: yellow! I think it's a little bit of spring on a card! I hope she will be happy with this polkadot card..... On Stella's blog (she is always inspiring me with her creations....) I saw the nice polkadot challenge, so I decided to play along with this challenge!

                      City Crafter Challenge Blog - Polka Dots

Reacties

Leni zei…
ik zie een leuk zonnig kaartje op een zonnige zondag haha....
Groetjes Leni
Je@net zei…
Wat een mooi en zonnig kaartje heb je gemaakt, Danielle!
Marjan zei…
Zonnig is ook het eerste wat in mij opkwam, ook door de ronde vorm in het kader. Vind het heel gaaf en dat zal de jarige ook vinden.
Stella zei…
Zonnig maar vooral ook mooi. Daar is je schoonmoeder vast blij mee. En leuk een nieuwe hobbykamer! Wat een prachtig kaartje voor onze challenge. Ik vind het superleuk dat je meedoet; dank je wel!
Maria V zei…
Heerlijke vrolijke kaart. Wat fijn en spannend om de knutselkamer op te knappen. Krijgen wij een foto te zien als hij af is?
Oh my goodness, this is so charming, bright and cheery. You made polka dots cheery! So glad you joined the City Crafter Challenge.
Danielle zei…
Dat gaat nog een paar weekjes duren, maar dan krijg je het zeker te zien :-)
deze is leuk ! stippen doen het altijd goed, mooi kaartje is het geworden, geslaagd hoor
grtjs,martina
x
Rosina zei…
Heel mooi dit zonnige verjaardagskaartje voor je schoonmoeder gemaakt Danielle...nog gefeliciteerd met haar verjaardag...

groetjes Rosina
Ros Crawford zei…
What a lovely card! Thanks so much for playing along at CCCB!!
Unknown zei…
Wat een leuk kaartje Danielle. Ik hou van sterren en stippen, dus dit papiertje is helemaal goed. En geel ook nog, dat vind ik altijd zo'n lekker fris kleurtje. Je schoonmoeder was er vast heel erg blij mee. Ik hoop dat je knutselkamer snel klaar is, want knutselen op een gammel stoeltje en tafeltje is natuurlijk niks hè. Dankjewel voor het meedoen met de uitdaging.
Sarah zei…
Ik zag je leuke kaartje bij oma dee en kwam dus even kijken op je blog .
Ook het hartjes - kaartje - doosje vind ik leuk , dus ik ga je gelijk volgen .
Hopelijk is je hobbyplekje snel klaar .
Liefs Sarah
Danielle zei…
Wat leuk Sarah! Kom ook snel bij jou kijken!
Cornelie zei…
Zonnig en een super vrolijke kaart geworden!
Judith zei…
Geel, zo vrolijk! De narcissen durven ook al hun gezichtje te laten zien (-:
Wat vond je schoonmoeder van deze mooie, frisse lenteachtige verjaardagskaart? Het kan niet anders, dan dat ze er blij mee was!
Leuk dat je mee doet aan de challenge van BOD!