Doorgaan naar hoofdcontent

Geproost in april

Kennen jullie dat, dat het soms lijkt of alle verjaardagen op een rijtje komen? Eind februari begint het hier en al dat geproost duurt tot eind april ;-) Veel kaartjes maken dus!

Voor mijn broer en zijn vriendin, die hun verjaardagen afgelopen weekend samen vierden, heb ik dit pocketmodel gemaakt, naar idee van Miranda! Erin een pokadoka, zodat ze lekker samen een avondje uit kunnen. Leuk model dat ik zeker vaker ga gebruiken om een cadeaukaart of geld leuk te verpakken!


Uiteraard de leuke glaasjes stansen gebruikt, ze houden allebei wel van een wijntje ;-) Het witte vlak had ik in eerste instantie gewoon op willen plakken, maar dat vond ik toch een beetje te kaal. Dus er maar eens een embossingfolder bij gepakt, komen die ook weer eens uit het stof.....

Verder nog een kaartje voor mijn ex-buurmeisje (inmiddels vrouw...) die 29 wordt. Ook voor haar een glaasje! En het super leuke polkadot papier met zilveren polkadots van Echo Park, helemaal geweldig vind ik dat papier!


Ik neem nog een theetje, cheers! En ga nog even aan een nieuw projectje werken....

Reacties

GerJanne zei…
Wat een leuke kaartjes! Super met de polka dots embossingfolder. En ik herken het wel hoor, opeens een boel kaartjes achter elkaar voor verjaardagen, maar ook voor ziekte geboorte nieuw huis etc..allemaal tegelijk hier!
Groetjes,
GerJanne
Je@net zei…
Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Danielle. Mooie papiertjes ook erbij gebruikt!
Rosina zei…
Heel mooi deze verjaardagskaartjes Daniëlle...
leuk gedaan met die glaasjes en het dotjes designpapier poast er ook zo mooi bij...

groetjes Rosina
Stella zei…
Wat een gave kaartjes; de "glaasjeskaart"is tóp maar de kaart met het stippenpapier vind ik echt een klappertje :). Gááf!!!!!!