Doorgaan naar hoofdcontent

Zwart, wit en (een beetje) goud

Ik zag een leuke uitdaging bij het City Crafter Challenge Blog, zwart met wit (en een beetje goud) uitgezocht door Stella. Ik wilde hier graag aan mee doen, maar had een druk weekend en geen tijd om mijn kaartje af te maken. Vanavond nog een poging gedaan en mijn kaartje afgemaakt. Ik hoop dat mijn vleugje goud niet te overdreven is, maar ik vond de vlinder in het zwart of wit niet mooi dus toch maar voor goud gekozen. De cirkelstans is van Sizzix en de vlinder van MFT. De vlinder is in drie laagjes opgebouwd, zwart, vellum en goud. De tekststempel is van het Scrapbookatelier. Een paar zwarte enamel dots maken het af. Bij de Dutch Card Lovers vragen ze goud op je kaart, dus daar laat ik mijn kaartje ook graag mee doen met challenge #256!




Wat wel lastig is aan 's avonds een kaartje afmaken wat je nog aan een challenge mee wilt laten doen, is dat het bijna niet lukt om een goede foto te maken. Deze foto heb ik gemaakt terwijl het kaartje plat lag. 


Als de foto rechtop staat, komt er een vreemde schaduw achter de vlinder vandaan. Vandaar de andere foto ook geplaatst. 

I would like to enter the challenge at the City Crafter Challenge Blog, black and white (and a little touch of gold). I hope my card does not have too many touches of gold on it for the challenge.....

Reacties

Je@net zei…
Wat een prachtige kaart, Danielle!
Dora zei…
Wow..wat mooi en zo mooi hoe je het 'goud'hebt gebruikt.
Rosina zei…
Heel mooi dit kaartje Daniëlle...prachtige combinatie met dat wit -zwart en die gouden accentjes erbij...heel KNAP gedaan!!!
groetjes Rosina
Ros Crawford zei…
What a beautiful card!! Thanks so much for playing along at CCCB!!
Marjan zei…
Erg gaaf kaartje!! Mooi is die stans! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Danielle.
Sylvia zei…
Prachtige kaart,Danielle.Supermooie vlinder.

Groetjes,Sylvia.
Wat een mooie uitwerking van de challenge Daniëlle. Het goud erbij is supermooi.
Lieve groetjes Miranda
Margot zei…
Supermooi kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL.
Stella zei…
Nou Danielle; er is niets te veel; ik vind 'em geweldig! Dat je daar nog tijd voor vrij kon maken. Ik vind het superleuk dat je meedoet bij CCCB; dank je wel!
Sarah zei…
Heel leuk!!
Thea zei…
Een mooie uitwerking voor deze challenge!

Groetjes Thea