Doorgaan naar hoofdcontent

Summer Snail Mail

Omdat ik het zo leuk vind om echte post te krijgen en te sturen, verstuur ik behalve kaartjes ook zo nu en dan snail mail. Een brief, leuk aangekleed met kleine extraatjes. Super leuk om van alles bij elkaar te zoeken en op een leuke manier te verpakken. Bijna net zo leuk als zo'n goed gevulde envelop in de brievenbus vinden.... ;-)

Nu maakte ik een snail mail in zomer thema. Ik gebruikte een polka dot blokzak. Die heb ik doormidden gevouwen. De onderkant dichtgeplakt zodat er een pocket ontstaat. Daarin komen de "goodies". Dit keer een zakje met stickers en een zakje met labeltjes. Die labels vond ik trouwens bij de Action, een blok vol voor nog geen euro, superleuk!! In de eigenlijke opening van de zak komt dan de brief met een theezakje. En binnenin nog sticky notes in hartvorm erin gedaan, ik weet dat mijn snail maatje gek is op sticky notes! Die kant heb ik verder niet beplakt omdat ik het zonde vond als je de leuke polka dots niet meer terug zou zien. Het dessinpapier en de leuke flamingo en ananas sticker komen van het Kruidvat.

De voorkant heb ik aangekleed volgens de sketch van CAS on Sunday, ik doe dan ook graag mee met hun challenge. Ik weet eigenlijk niet of dat wel mag, het is geen kaart.... Maar dan heb ik toch mijn snail mail met jullie gedeeld ;-)







Reacties

Marjan zei…
Echt heel erg leuk als je dit zo krijgt, je heb er een fantastische snail mail van gemaakt! Gaaf zeg, dat papier en de flamingo en het pocketidee is slim bedacht!
Sarah zei…
Super leuk! Dat is kei tof om te krijgen. Toen de kinderen gisteren in bed lagen,kreeg ik ineens een idee voor cccb en vrij snel was mijn kaartje ineens klaar. Ik toon het gauw. Xxx
Je@net zei…
Ontzettend leuk, Danielle. En wat een feestje om dit in je brievenbus te krijgen. Daar zal de ontvanger zeker blij mee zijn!
Nelleke zei…
Wat is dit leuk zeg. Mooi uitgevoerd. mooie kleuren en papier. geweldig leuk. groetjes, Nelleke
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat een leuke attentie, laat ik het zo maar noemen. Zo gaaf en vrolijk. Het is ook leuk om echte post te krijgen. Ik ben altijd heel benieuwd hoe iemand mijn kaartje vond. Heb jij dat ook?
Groetjes,
GerJanne
Kaartenkraam zei…
Hartstikke leuk zeg, zowel het idee om met elkaar te 'ruilen' als de uitvoering van jouw snail mail. Zeer geslaagd!

groetjes van Ank
Larissa zei…
Wat een tof idee.
Dat is een feestje om in je brievenbus te krijgen, heel zomers en leuk!

Groetjes Larissa
Sylvia zei…
Mooie kaart.Leuk om te versturen en te ontvangen :).

Groetjes,Sylvia.
Maria V zei…
Geweldig. Wat een leuek post om te mogen ontvangen.
karien zei…
Wat leuk gemaakt is toch superleuk als zoiets moois op je deurmat valt,ik ben ook volger van je geworden je maakt leuke creaties.
Groetjes Karien
Diny zei…
wat GAAF gedaan Danielle....prachtig papier heb je gebruikt!
Groetjes Diny
wat leuk verwerkt ! mooi resultaat
grtjs,martina
x
Ilonka zei…
Wat een superleuke kaart Daantje ik ben gelijk volger van je blog geworden

Groetjes Ilonka
Stella zei…
Danielle wat ge-wel-dig! Dit is superleuke post om te krijgen. Je kaart en verpakking zijn al een cadeautje op zich. Wow!