Doorgaan naar hoofdcontent

Helemaal herfst!

Het weer was niet eens zo herfstig dit weekend, maar in mijn huis wel! Ten eerste maakte ik een echt herfstkaartje. Met papier van Lawn Fawn en stansen en stempels van My Favorite Things. De hallo stans is van Els Brigé, ik vind 'm zo leuk! Die gaat vaak gebruikt worden!



Met dit kaartje doe ik graag mee bij ScrapPlezier, uitdaging #21, Herfst/Halloween 

Verder heb ik het huis in herfstsferen gebracht, heerlijk bezig geweest met hortensia's, rozenbottels en malusappeltjes. Vind dit echt zo'n gezellige tijd, kaarsjes aan 's avonds en genieten van het binnen zijn!


En dan heb ik nog een hobby, koken en bakken..... In de zomer gaat mijn oventje niet zo vaak aan, maar nu de temperaturen weer wat lager zijn had ik echt zin om een herfstcake te bakken. Het werd een appelcake met pecannoten, volgens recept van Lian van "Cakejevaneigendeeg" die een recept van Laura's Bakery heeft aangepast. De cake was echt heerlijk!! Een aanrader!



Wat een lekker rustig weekend was het. Afgelopen donderdag begon het al goed, ik ging met mijn schoonzusje naar Bridget Jones' Baby. Heerlijk gelachen samen! En daarna vooral veel thuis bezig geweest, ook nog een lekker stoofpotje met wild zwijn en hert gemaakt dus het rook het hele weekend lekker in de keuken :-)



Reacties

Je@net zei…
Dat ziet er allemaal gezellig uit, Danielle. Een leuke herfstkaart, een lekkere cake en mooie herfstprojecten voor in huis. Bedankt voor het delen!
Nancy zei…
Hey Danielle,

Jij hebt je goed bezig gehouden dit weekend! Leuk kaartje maakte je...

Liefs,
Nancy
Nancy zei…
Hey Danielle,

Jij hebt je goed bezig gehouden dit weekend! Leuk kaartje maakte je...

Liefs,
Nancy
Mariken zei…
Wat een gezelligheid bij jou in huis. Stoofpotje, lekkere versgebakken cake, ook nog een tof herfstkaartje. Allemaal superleuk!!
Kaartenkraam zei…
Op en top herfst dus bij jou in huis. Jammer dat we de cake niet kunnen ruiken (en proeven) ziet er verrukkelijk uit! Je kaartje is ook heel leuk met die vogelverschrikker er op en de stans van Els is inderdaad erg leuk!

groetjes van Ank
Marjan zei…
Wat een superleuke kaart, erg leuk die stansen en de mooie E.B tekst! Je spullen in herfstsfeer zien er toppie uit, ik houd ook erg van kaarsjes en sfeerdingetjes. En die cake lijkt me zalig!
karien zei…
leuk kaartje heb je gemaakt
Groetjes Karien
!neke zei…
Super leuk die kaart !!!!
En wat een gezelligheid !!!!!
Die cake ziet er super uit !!!!!
Dora zei…
Gezellig zo! en het eten zal vast heerlijk gesmaakt hebben.
Wild zwijn en hert hebben zo een andere smaak, heel anders dan gewoon koe,varken en kip. Kan het niet uitleggen. Maar wel lekker!
Mooie kaart, past helemaal in dit blogbericht. ((:
GerJanne zei…
He, wat gezellig om te lezen! En wat heb je je lekker uit kunnen leven met verschillende hobby's. Dat is het leuke van de herfst...in de zomer wil je buiten leven en in de herfst maak je het binnen gezellig!
Je kaartje is heel erg leuk! Ik heb dat papier ook gekocht, zo leuk die ruitjes!
Groetjes,
GerJanne
Stella zei…
Ik krijg gewoon trek; heerlijk die cake! Die stoofpot klinkt ook goed! Je kaartje is op en top herfst; hartstikke leuk! Ik ben ook zo dol op koken en bakken; woensdag maak ik gevulde speculaas :)
Sarah zei…
Deze heb ik gemist. Wat een leuk kaartje! Wat had je een fijn weekend, maak van dit weekend ook een mooike!
Jouw reactie was heel tof op mijn kaartje. Dank je!
Astrid Zwaan zei…
Prachtige uitwerking van onze challenge, en wat is ie leuk die vogelverschrikker!! Bedankt voor het meespelen namens het hele team van Scrapplezier...