Doorgaan naar hoofdcontent

Een achterkleinkind

Onze tegenover buurvrouw werd vorige week overgrootmoeder. Wat is ze trots! En wat is er dan leuker om een kaartje te maken. Toen ik de tekststempels van Marianne Design zag, vond ik de tekst die ik nu heb gebruikt meteen té leuk in combinatie met mijn romper stanzen. Dus die stempeltjes moesten er komen ;-)



Ik stanste een rompertje uit blauw karton met een mooi glimmertje. De tekst is dus van Marianne Design. De tekst "kleinkind geboren" zit in dezelfde set. Deze paste ik aan door er "achter" bij te stempelen. De kleine hartjes zijn van Altenew. Een randje ruitjespapier om het nog een beetje stoer te maken naast alle lieve hartjes. Het kaartje ligt inmiddels bij haar in de bus, ik ben benieuwd wat ze er van vind!

Reacties

Kaartenkraam zei…
Dat zal ze vast geweldig vinden om zo'n mooie kaart te krijgen~! Ziet er geweldig uit!

groetjes van Ank
lenywim35 zei…
Wat een schattig kaartje Danielle. Dat ze trots zal zijn op haar kleinkind is logisch. Wij vragen ons tegelijkertijd af of dat er voor ons ook nog eens inzit? We zouden het geweldig vinden.
Je overbuurtje is een rijk mens.
grts leny w
Je@net zei…
Wat een lief kaartje is dit, Danielle.
Kan me voorstellen dat je overbuurvrouw trots is, moet toch ook iets heel bijzonders zijn. Mijn moeder heeft nu 5 achterkleinkinderen en is daar zó blij mee!
!neke zei…
Heel leuk !!!!!
Denk dat de kersverse overgrootmoeder er
super blij mee zal zijn !!!!
groeten Ineke
Marjan zei…
Dat lijkt me ook best heel bijzonder en met jouw lieve en attente geste zal ze erg verguld zijn, ik weet nog hoe leuk ik het vond toen ik oma werden ook kaartjes kreeg!
Ellen zei…
Superleuk vindt ze dat! Dat moet wel. Het is natuurlijk al geweldig om een achterkleinkind te krijgen en als je daar dan ook nog zo'n mooi kaartje voor krijgt. Top natuurlijk. Het rompertje is echt heel gaaf in combinatie met e tekststempeltjes. Gezellige avond!
Rhodé zei…
Wat een leuke kaart! Leuk he, dat rompertje?! En ruitjespapier matcht er super mee! Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog. Zo leuk om op deze manier ideeën op te doen bij elkaar!
Stella zei…
Als ik jouw tegenover buurvrouw was zou ik er hartstikke blij mee zijn :) Dat rompertje is echt super; ik vind hartjes trouwnes ook schattig. Een beauty!
GerJanne zei…
Oh...wat een enig kaartje voor je (tegen)overbuurvrouw! Super met dat rompertje en die tekst. Knap hoe je 'achter' hebt gestempeld. Zijn dat losse letterstempeltjes of heb je toevallig het woord 'achter' in voorraad?
Groetjes,
GerJanne
p.s. weet je dat er een Danielle Vincent bestaat die een blog heeft...?
Hallo Daniëlle, ik ben via het blog van mijn dochter Linda op jouw blog terecht gekomen. Ik zie dat je hele leuke kaartjes maakt. Ik ben je volger geworden. Kom je ook eens op mijn blog kijken?
Rosina zei…
Wat een geweldig leuk babykaartje heb je voor je overbuurvrouw gemaakt Daniëlle....en dat zal ze zeker erg waarderen...

creatieve groetjes
Rosina
Ik las je reactie bij Rhodé en moest toch ook even jou rompertje komen bekijken! Deze is weer heel anders maar ook al zo leuk! Het randje met de ruitjes maakt het helemaal af!
Nelleke zei…
Geweldig zeg voor je overbuurvrouw en de kaart die je maakte. mooi opgelost zo door er achter bij te stempelen. Groetjes, Nelleke
Dora zei…
Geweldig! Dit heb je heel leuk gemaakt. Super
Nancy zei…
Hey Danielle,

Die is leuk! Inderdaad een tekststempel die meteen toffe ideeën geeft...

Liefs,
Nancy