Doorgaan naar hoofdcontent

Workshop ScrapbookAtelier

Afgelopen zaterdag volgde ik een workshop bij het ScrapbookAtelier. De workshop werd gegeven door Aletta Heij en we gingen aan de slag met embossingpoeders. Ik maakte deze vier kaarten:





Gisteren maakte ik thuis een kaartje met de mooie bloesemstempel die ik na de workshop wel moest kopen ;-)


Ik stempelde eerst de tak met Versamark en bewerkte het met wit embossingpoeder. Daarna de distress inkt in verschillende roze tinten opgebracht. Ik heb eerst een reepje afgeplakt, zodat er een wit randje ontstond. Daarna met de donkerste distress de tak nog een keer gestempels. Op de roze basiskaart met witte inkt ook de tak gestempeld. Het bannertje en tekstje zijn van MFT.

Het was een heerlijk weekend, zaterdag naar Klarenbeek. Gisteren een heerlijke wandeling gemaakt, bij mijn schoonouders koffie drinken en nog even wat gaan eten. Nu weer aan de slag..... Fijne dag!


Reacties

Je@net zei…
Wauw...wat een mooie kaarten heb je tijdens de workshop gemaakt, Danielle. Ook de kaart met je nieuwe bloemenstempel is prachti.
Heerlijk zo'n dagje gezellig aan de freubel!
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat leuk dat je weer een workshop hebt gevolgd! Wat jammer dat ik het niet wist!
Je kaartjes zijn prachtig! Heel mooi met die kleuren inkt.
En je nieuwe bloesemstempel is prachtig!
Groetjes,
GerJanne
Rosina zei…
Prachtige kaartjes heb je gemaakt op de workshop van afgelopen zaterdag Daniëlle...mooi in deze frisse kleurtjes...
en ook het bloesemkaartje is schiterend gemaakt met die heatembossing...
groetjes Rosina
Rhodé zei…
Prachtige kaarten heb je gemaakt. En de kaart die je thuis maakte vind ik ook zo mooi! Die stempel ga je vast nog veel gebruiken!
Marjan zei…
Wat een mooie serie, met verschillende kaartjes en technieken! vast veel geleerd en mooie resultaten heb je dan ook nog!
Kaartenkraam zei…
Alle vijf de kaarten zijn prachtig. Mooie tekststempels heb je gebruikt, vooral de twee Nederlandse teksten vind ik erg mooi. Weet je ook van welk merk die zijn?

groetjes van Ank
Diny zei…
Wat heb je prachtige kaartjes gemaakt Danielle....schitterend!
Groetjes Diny
Stella zei…
Dat kopen na een workshop; oh zo herkenbaar! Ik denk dat mijn pinpas binnenkort moet worden vervangen; die is finaal versleten:)
Wat heb je een mooie serie gemaakt. Ik vind de gebruikte tekst stempels ook erg mooi. En je bloesemkaart; mooi in de verlopende tinten. En heatembossing geeft altijd een prachtig effect!