Doorgaan naar hoofdcontent

Hello!

Eerst even laten weten hoe leuk ik het vind dat ik mocht winnen bij CAS on Sunday!! Zo leuk als je kaartje wordt gekozen :-)

Wat een drukke week achter de rug.... Weinig knutseltijd en zelfs weinig tot geen blogs bezocht.... Hoop van het weekend weer bij jullie te kunnen komen kijken! Dit kaartje heb ik in etappes gemaakt. Op een basis van kraft met Nuvo glitterpasta en een stencil van The Crafters Workshop de bloemen aangebracht. Dit heb ik een keer 's ochtends voor ik ging werken gedaan zodat het de hele dag kon drogen. Met de Hello stans van MFT de grote tekst uitgestanst. Dezelfde letters uit blauw aardstock gesneden en ingelegd. Op een strookje kraft met Versamark een tekstje van Altenew gestempeld. Met glanzend blauw embossingpoeder bewerkt, super mooi in het echt..... Net als de glitter embossing pasta, zo moeilijk om mooi op de foto te krijgen.




Een soortgelijk kaartje maakte ik al eerder voor de challenge, alleen was het glittereffect op de foto echt niet te zien. Ik gebruikte de nieuwe Distress Oxide inkt, die super mooi uitkomt op kraft papier. Een echte aanrader deze inkt volgens mij, ik hoop er dit weekend wat meer mee te kunnen experimenteren!





Reacties

Marjan zei…
Mooi Danielle! Deze pasta werkt goed met het stencil en vormt zo een prachtige achtergrond voor de strakke tekst. Het geheel oogt modern met een tikje chic. Ook het kaartje eronder is gaaf. De tip over de inkt ga ik onthouden. Fijn dat je meedoet met DCL.
Stella zei…
Ik vind ze beiden echt super. Mooi met dat stencil en ik vind jouw stijl altijd zo netjes verzorgd. Ziet er altijd zo mooi uit! En daarbij... hou ik nogal van blauw en ben fan:) Die Oxide inkt vind ik heel verleidelijk.....
Ga genieten van je weekend. Ik weet dat je het op je werk knetterdruk hebt. En dan blog je gewoon even niet. Het moet leuk blijven; inhalen komt er soms niet van. Maak je daar niet druk om. Ga lekker doen wat je leuk vindt!
Fijne avond!
Je@net zei…
Wauw...twee super mooie kaarten, Danielle. En die inkt ga ik onthouden, bedankt voor de tip!
GerJanne zei…
Heel mooi Danielle! Prachtig stencil is dit.
Ik hoop dat je een fijn en rustig weekend hebt!
GerJanne
Ellen zei…
Stella heeft gelijk: jouw kaarten zijn altijd zo netjes! En heeeeeel mooi natuurlijk ook. Dit zijn ook weer twee beauty's. Van de ingelegde tekst ben ik fan, dat snap je wel ;-) Moet nog even kwijt dat je enemal dots op de onderste perfect geplaatst zijn!
Rosina zei…
Prachtig kaartje heb je met die stencil gemaakt Danièlle..zo een mooi effect geeft dat op kraft...
en gefeliciteerd met het winnen van de challenge bij Cas On Sunday....dik verdiend hoor...het was ook een prachtige kaart...

groetjes en fijn weekend
Rosina
anja curvers zei…
Heel erg mooi hoor een prachtig stencil ook. Leuk dat je meedoet bij DCL.
Dora zei…
Twee prachtige kaarten.
Rhodé zei…
Mooi, evenwichtig kaartje!
Thea zei…
Gefeliciteerd met je winnende kaart, superleuk!
Prachtige strakke kaarten met deze stans, en bloggen is geen moeten. Ik heb ook niet altijd zin en tijd. Nog bedankt voor je mailtje, leuk om te lezen!

Fijn weekend,
groetjes Thea
Prachtige kaarten weer Danièlle!! Gaaf dit stencil in combinatie met de glitterpasta en Oxide inkt. Ik heb de Oxide inkt zelf nog niet geprobeerd maar ben er heel nieuwsgierig naar.. Volgens mij is dit weer een winnend kaartje ;-)
schitterende kaart Danielle, gaaf met die ingelegde letters!!

fijn weekend liefs Annemarie