Doorgaan naar hoofdcontent

LiftCHALLENGE


Wat een heerlijk weer vandaag, lekker fris met een zonnetje, ik hou ervan! Net een fijne wandeling gemaakt en in de serre die nu lekker warm is door de zon boekje gelezen, fijne zondag zo.....

Maar er wordt dit weekend ook heerlijk geknutseld. Voor de Liftchallenge bijvoorbeeld. Een challenge met hoofdletters, oftewel een échte challenge, vond ik deze keer :-) Een afbeelding, ingekleurd die uit een zelf getekend kader popt.... Zelf doodlen en schrijven..... Ik zag geweldige exemplaren voorbij komen en ging er gisteren toch maar eens goed voor zitten. Toen ik gisteren voor een ander projectje een stempel aan het zoeken was, kwam ik de stempels van Papertrey Ink - Doodlie Do tegen. En toen gingen de raderen draaien.....


Ik werd geïnspireerd voor het kader door de blaadjes van de bloem, gestreept en gestipt. Enkele stipjes ingekleurd met dezelfde kleuren als de bloem. Ik wilde het kaartje op een witte kaart plakken, maar vond een designpapiertje erachter toch leuker.

Ik vond het nog best leuk om te doen ook, al vind ik het lastig mijn eigen schrijven leuk genoeg te vinden voor op een kaartje.... Vaker oefenen denk ik ;-)

Challenge: Liftchallenge #113



Reacties

Marjolein zei…
Hij is heel leuk! Het kader sluit inderdaad mooi aan op de afbeelding. Leuk dat er in het kader ook kleur zit. Fijne zondag nog! Marjolein
Een schitterende kaart heb je gemaakt.
Groetjes,
Pia
Je@net zei…
Wow...dat heb je knap gedan, Danielle. Vind het een erg leuke kaart geworden!
GerJanne zei…
Oh, dat is heel mooi gedaan! En een uitdaging met hoofdletters ga jij gelukkig niet uit de weg. Want je bent meer dan geslaagd hoor. Super dat je door de stempel zelf geïnspireerd werd.
Toen ik bezig was had ik hetzelfde: dit ga ik vast vaker doen!
Groetjes,
GerJanne
Stella zei…
Nou dat handschrift is prachtig dus wat dat betreft vooral doorgaan:). Wat is je kaart mooi geworden. Een echte challenge hé; dat had ik ook :) Die doodlie-do set heb ik nog op mijn verlanglijst; die is zo super. En wat heb je een mooie kleuren gekozen! Gaaf Danielle!
!neke zei…
Ik vind je handschrift prima !!!!!!
Mooie bloem, ook je ondergrond past er geweldig bij !!!!
groeten Ineke
Cornelie zei…
Ja deze set is het einde, heb ik ook, en ben ik zo blij mee. Super geschikt voor deze challenge! Mooie lift, en leuk dat je je hebt laten inspireren door de blaadjes! Zelf ben je altijd veel strenger als een ander. Je handschrift is prima en het past mooi bij het geheel! Dank je wel voor je inzending Danielle!
Diny zei…
Je liftkaartje ziet er prachtig uit Danielle!
Het is leuk om te doen he?
Groetjes Diny
Larissa zei…
Je hebt echt een prachtig handschrift, dus dat zit helemaal goed.
Je kaartje is zo mooi! Lekker vrolijk, tof!
Sarah zei…
Wauw! Wat een knapperd!
Nelleke zei…
Wat een leuke kaart zeg. Wel druk maar het heeft wel wat. Groetjes, Nelleke
Ellen zei…
Deze had ik nog even gemist. Ahhh je schrijft zo mooi, daar zou ik me maar geen zorgen om maken. Je kaartje is prachtig geworden. Mooi hoe je de bloemblaadjes hebt verwerkt in de rand. Gekleurde papiertje erachter staat super. Goede keus.
Kaartenkraam zei…
SUPER!Wat een geweldige kaart, heel mooi gekleurd en heel leuk gedaan dat kader, het past er perfect bij net als het dessinpapier!

groetjes van Ank
Marjan zei…
Wow, echt TOP gedaan Danielle, een heel mooie lift, met een schitterend kader en je handschrift past er goed bij! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.
Rhodé zei…
Erg mooi gedaan, Daniëlle! Hiermee maak je denk ik wel kans!
Nonni zei…
My favorite stamp! Love this card!