Doorgaan naar hoofdcontent

Hallo

De kop van de nieuwe werkweek is er alweer af. Morgenavond gaan we naar de schouwburg, naar Rob Scheepers. Dat gaat zeker leuk worden! Daar kun je zo naar uit kijken vind ik, zo'n avondje lekker lachen. Nodig zo nu en dan.... Vanavond alleen thuis en dus lekker even aan de knutsel. Maar dit kaartje maakte ik al in het weekend.

Kaartjes met de tekst "hallo" komen altijd van pas. Die maak ik dan ook graag en veel. Het kaartje van vandaag is gemaakt met de achtergrondstempel van MFT, Floral Fantasy. Die drukte ik af met Archival inkt op een mooie bijpassende kleur cardstock. De vlinder is een stans met vier verschillende embossing mogelijkheden en kocht ik al lang geleden via Marktplaats. Door het formaat blijf ik deze heel bruikbaar vinden. De banner is van MFT, zo leuk dat je een andere kleur rand kunt maken met deze stans. Zo springt het bannertje er echt uit. De tekst is van Els Brigè. 


Challenge: CAS(E) this Sketch #219



Reacties

Je@net zei…
Wat een leuke uitwerking van de sketch, Danielle. Gave achtergrondstempel heb je gebruikt. Vind het een erg mooie kaart geworden!
Sylvia zei…
Mooie kaart,Daniëlle.Prachtig gestempeld.Je hebt de sketch heel mooi verwerkt.

Groetjes,Sylvia.
Wow, fabulous work!
Stella zei…
Danielle je bent goed bezig:) Ik ben hier helemaal wég van! Mooi om dit op een bijpassende kleur cardstock te stempelen. Ik hoop dat je wint; deze kaart is zó gaaf!
Margo zei…
Tof gedaan Danielle ! Kaartjes met gewoon Hallo komen inderdaad altijd van pas, het is ook altijd leuk om iemand gewoon een kaartje te sturen !
Sarah zei…
Weeral mooi! Goed op dreef! Xxx
Leigh Penner zei…
Beautiful take on the sketch!
Rhodé zei…
Mooie kaart! En wat een prachtige achtergrondstempel!
!neke zei…
Super mooi !!!!!!!
wat een mooie achtergrond stempel is dit!! super mooi geworden.
Joke de Wit zei…
Prachtig Daantje.Gr.joke
Wat een geweldig mooie achtergrond stempel is dit. Gaaf hoe je hem hier gebruikt hebt!
Aletta zei…
Wat een mooie kaart en in mijn lievelingskleur, helemaal leuk!
GerJanne zei…
Gaf zeg! EN die vlinder ziet er leuk uit met die embossing.
Ik verheug me ook altijd al tijden van te voren op een theaterbezoekje. Kan me helemaal indenken hoe dat voelt. Geniet ervan!
GerJanne
GerJanne zei…
Oh ..... ja..... ik loop dus achter met bloggen, je bent er al geweest... was het inderdaad zo leuk als je hoopte??