Doorgaan naar hoofdcontent

Hello met Ellen!

Een tijdje geleden liet Ellen een kaartje zien op haar blog met de vraag, wat hoort er niet thuis op de foto? Er waren meer mensen met het goede antwoord, waarna ze heeft geloot wie de kaart met een prijsje zou krijgen. En dat was ik! Dit vond ik in de brievenbus:



Leuk ingepakt én een leuke inhoud, een mooie Hello stans! Ik was er hartstikke blij mee en bedacht dat ik Ellen wel een kaartje kon sturen om te bedanken. Ellen schreef dat ze deze stans per ongeluk dubbel had gekocht en had bewaard voor een goede gelegenheid! Toen schoot me te binnen dat ik een stans ook dubbel had, en aangezien Ellen graag woordstansen gebruikt heb ik mijn dubbele "Cheers" stans ingepakt en meegestuurd met mijn kaartje! Twee mensen blij :-) 

Toen kwam Ellen met het leuke idee: zullen we allebei met de stansen een kaart maken en deze op dezelfde dag plaatsen? Ja, superleuk! Vandaag dus het eerste kaartje, met de Hello stans! Volgende week een kaartje van ons allebei met de Cheers stans.

Ik ben geïnspireerd door de Liftchallenge, nu met een stans van MFT de strookjes uitgestanst. Dit deed me aan water denken, dus een setje van Lawn Fawn erbij gepakt en zo zitten de vissen in de lift vandaag :-)


Ik ben heel benieuwd wat Ellen gemaakt heeft met haar Hello stans, kijken jullie mee?

Challenges - Liftchallenge #119
                     De Egel juli Challenge - Zeedieren





Reacties

Ellen zei…
Ooooooh wat is ie leuk!!! Geweldig met die golven en al die visjes en andere waterbeesten. Heerlijk zomers door al dat water. En wat mooi dat de hello echt in de golven zit. Echt leuk, onze kleine woordstansen-uitdaging. Op naar volgende week woensdag :-)
GerJanne zei…
Superleuk!! En wat een tof idee van Ellen, maar zeker ook ontzettend grappig dat jij toevallig ok een dubbele woordstans had.
En je kunt meteen meedoen bij onze challenge van de Egel.......
Groetjes,
GerJanne
Mariken zei…
Ja, ik had het hele verhaal al gehoord, echt gezellig om zo samen eens uit te dagen met jullie nieuwe stansen. Jouw kaartje is lekker vrolijk, past prima bij het mooie weer. Leuk, die diertjes en de stans die ingelegd is in de golven! Fijne dag!!
Creatiels zei…
leuk idee om iets te maken een geschenkje, mooi gedaan, ik heb hier verschillende leuke kaartjes zien voorbijkomen, ben maar gelijk volger geworden van je blog. misschien kunnen onze creaties elkaar inspireren.
fijne dag nog
Els
Je@net zei…
Wat leuk en ook een super mooi kaartje ermee gemaakt!
Marjan zei…
Onwijs leuk idee, deze golvende baren met bewoners! Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge, Dabielle. Leuk je verhaal over de gewonnen stans!
Na het lezen van het blog bij Ellen natuurlijk super nieuwsgierig naar jou Hello versie! Wat een leukerd is het geworden!! Prachtige lift, heel origineel met die golfjes! Kijk nu al uit naar jullie volgende haartje-kaarje!
Cornelie zei…
Leuk deze 'zee' uitvoering. Heerlijk zo'n stans uitwisseling! Toffe lift heb je gemaakt, dank je wel voor het meedoen!
wat een leuke kaart en gefeliciteerd met je prijs. leuk voor je
Wat een leuke kaart en wat zul je die stans nog vaak gebruiken, die kan bij zoveel gelegenheden :)
Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)
Lieve zei…
Tof verhaal, leuke kadootjes over en weer, met een vrolijke zomerkaart als resultaat !
zag eerst die van Ellen, leuk hoe je met één stans zo'n verschillende wegen mee uitkan!
heel toffe kaart!
nancy