Doorgaan naar hoofdcontent

Me time :-)

Na weer een drukke week, nu lekker een dagje me-time! En dat betekent, nu het nog net niet warm genoeg is om buiten te zitten, dat ik me in mijn favoriete ruimte in huis bevind, ons kantoor! Waar ik heerlijk de ruimte heb om te freubelen. Ik ging aan de slag met een leuke sketch van het MFT blog. Ik heb mijn Happy Birthday stans van MFT gebruikt en èèn kant van de tekst eraf geknipt. De vogel komt uit de Birds of Paradise set van MFT, die had ik sinds de aankoop in april nog maar èèn keer gebruikt dus dat werd weer eens tijd. 

De komende weken wordt het nog even extra druk voor mij op het werk, mijn collega is vanaf nu met vakantie en het hoofd van onze afdeling gaat de week daarna ook nog een weekje, dan zit ik alleen.... Maar goed, ik tel nu echt af naar onze vakantie, nog drie weken en dan zijn we onderweg :-)


                    CAS on Friday Challenge #114 Birthday
                    



Reacties

Diny zei…
Wat een prachtige kaart Danielle.....mooie vogel met leuk bijpassend papier!
Groetjes Diny
Je@net zei…
Erg mooie kaart, Danielle.
En sterkte met de laatste loodjes!
Larissa zei…
Aah, hij is super tof!
Dat papier is te leuk!
Succes met de laatste werk weken, daarna lekker genieten.
Stella zei…
Je hebt groot gelijk; even tijd voor jezelf. Heb ik ook gedaan:) Wat een gaaf kaartje! Lekker zomers; die vogel is geweldig! Succes met de drukte de komende weken. Hopelijk hou je nog wat ruimte en vrije tijd voor jezelf...
XX
Wat een leuke tropische kaart Daniëlle. Lieve zomerse kleurtjes en mooi dat je onderaan nog die halve bloem terug laat komen. Ik vind het een plaatje.
Nog even doorbijten dus...succes.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Enig! Een heel fleurig en zomers kaartje, Danielle. Mooi die ronde tekststans. Nog een week of drie dus en dan zit jij op je vakantiebestemming. Heerlijk vooruitzicht. Daar kun je zo naar uit kijken. Gaan jullie weer richting warm of zon? Ben benieuwd.
Succes met de drukte. Als het maar te behappen is, dan valt het mee.
Groetjes,
GerJanne
Wow wat een plaatje weer! Heerlijk tropisch (kunnen we gebruiken hier...) En wat lekker dat je je vakantie nog voor de boeg hebt. Ik ben alweer twee weken aan het werk en eigenlijk wel weer aan vakantie toe!!
Ellen zei…
Wat een leuke kaart! Doet inderdaad tropisch aan door de bloemen en de papegaai en natuurlijk door alle leuke kleurtjes. Groot gelijk dat je even een dagje voor jezelf hebt gepakt. Zo hou je het vol als het druk is. Als heel Nederland straks weer aan het werk is, gaan jullie nog lekker genieten van een meer dan welverdiende vakantie :-)
Rhodé zei…
Heerlijk, zo'n fleurige verjaardagskaart. Ik werd er door mijn dochters onlangs nog eens op gewezen dat verjaardagskaarten vrolijk en dus kleurrijk moeten zijn. Die van jou komt bij hen wel door de keuring!
wat een fleurig tropisch kaartje. mooi papiertje ook.
sweet card and 'me' time is so wonderful.
tfs,
Karen
Zw@@n zei…
Wat een superleuke kaart, Danielle. Gezellige kleurtjes. Leuk dat je meedoet met CAS on Friday. Liefs, Wilma
Sarah zei…
Wauw! Zo vrolijk en mooi!!