Doorgaan naar hoofdcontent

You radiate happiness!

Sommige blogberichtjes zijn zo leuk om te lezen, daar spat het plezier en geluk vanaf. Dat vond ik ook van het berichtje van Larissa, waarin ze schreef dat Thom haar ten huwelijk had gevraagd. Zo leuk! Ik heb mijn sunshine turnabout stempel erbij gepakt en een stralend kaartje gemaakt voor haar. Vorige week was ik bij The Stamping Cottage voor een workshop van Eefke Moes (werken met alcoholinkt) en na de workshop ben ik nog heel snel de winkel in gegaan.... Daar vond ik deze mooie kleurtjes inkt van Altenew, die ik meteen op dit kaartje heb gebruikt. Vier bijpassende kleuren, bespetterd met water. En de stempel met embossingpoeder van Stampin'Up bewerkt.



Bij de stempel zitten verschillende stempels met leuke teksten die helemaal passen bij de zonnestralen. Een paar houten hartjes maken het af. Ik vond zelf het kaartje heel geslaagd, Larissa gelukkig ook :-)

Reacties

Diny zei…
Wat een leuke kaart heb je voor Larissa gemaakt Danielle!
Groetjes Diny
Rhodé zei…
Inderdaad een prachtig kaartje, Daniëlle! Daar zit stiekem nog best wat werk in. De kleurtjes zijn prachtig.
Je@net zei…
Wat een super leuke kaart heb je zo gemaakt, Danielle. Inderdaad perfect voor deze gelegenheid!
Maria V zei…
Prachtig zoals jij kan toveren met inkt.
Marjan zei…
Goed gevonden dat tekstje bij de stralen! Mooie achtergrond gemaakt met de inktjes ook. Het glitter is er ook gaaf bij, feestelijk!
!neke zei…
Hele gave kaart !
Prachtige tinten !!!!
GerJanne zei…
Zo leuk!! Lief dat je ze een kaartje stuurde. Heel mooi die zonnestralen en de tekst en natuurlijk, niet te vergeten de kleur!
GerJanne
Prachtig! Het ombre effect is perfect gelukt en die schitterende zonnestralen passen prachtig bij de tekst. Topkaart!!
Ellen zei…
Het weer laat ons vanmiddag in de steek hier in Frankrijk. Mooi moment voor een tweede vakantieblogrondje. Superlief dat je voor Larissa en haar Thom zo'n mooi kaartje hebt gemaakt! De kleuren zijn prachtig en de zonnestralen maken er inderdaad een stralende kaart van. Tekst maakt het af. Meer dan geslaagd dit kaartje! Au revoir xxx
Larissa zei…
Oeps, het is er nog niet van gekomen om te reageren. Maar hier ben ik dan.
Wat ontzettend lief dat je zo'n mooi kaartje voor ons gemaakt hebt. Zo leuk om dat in de brievenbus te vinden. Hij is echt prachtig! Dank je wel.
pretty and happy card...great colour.
tfs,
Karen