Doorgaan naar hoofdcontent

Herfst!

Zo, de eerste werkdag na de vakantie zit er alweer op.... Altijd een beetje een rommelige dag, maar ik heb toch alweer best wat kunnen doen. Meteen ook weer een druk avondprogramma deze week, dus ik ben weer helemaal terug in het oude ritme ;-)

Maar vanavond lekker thuis en even een kaartje plaatsen dat ik gemaakt heb. Ik heb een superlief muisje gebruikt uit een set van MFT die ik helaas niet heb en die momenteel ook niet te bestellen is. Mariken was zo lief om mij van wat muizen te voorzien en de eerste zit nu op een kaartje!

Behalve het muisje heb ik papier gebruikt van Carta Bella, een superleuk blokje met allerlei herfstige papiertjes. Het houtnerf papiertje is van Lawn Fawn. De blaadjes zijn snijmallen van Newton's Nook, ik vind ze zo leuk met het aparte nerfje dat je in een andere kleur kunt inleggen. De blaadjes zelf gekleurd met verschillende distress inkten.


                    Freshly Made Sketches - Sketch 306
                    City Crafter Week 380 - Apples everywhere

Reacties

Mariken zei…
Och, ja, daar zijn de muisjes! Wat heb je er een superleuk kaartje van gemaakt. Ze blijven tof, ieder herfst komen ze wel weer te voorschijn. En voor jou is de kop erweer af, en ben je alweer aan het werk...time flies...Fijne avond, voor wat er nog rest!
Je@net zei…
Super leuke herfstkaart, Danielle. En wat een mooie kleurtjes heb je gebruikt!
Dora zei…
Prachtige kaart in mooie kleuren.
schitterend lief herfstkaartje!
Diny zei…
Wat een super leuk herfstkaartje heb je gemaakt Danielle....prachtig!
Groetjes Diny
Rhodé zei…
Je DP past perfect bij die leuke muisjes. Ze zijn inderdaad erg leuk. Die blaadjes van Newtons Nook trouwens ook.
Marina zei…
Beautiful autumnal colours and great stitched details - lovely card. Thanks for joining in at City Crafter.
Marjan zei…
Wat een superleuke kaart, leuke papiertjes, gave blaadjes en wat een lief muisje! Fijn dat je dat kreeg van Mariken. Dank je wel voor het meedoen met DCL, Danielle.
Ja... eenmaal weer aan het werk is het alsof je nooit ben weg geweest ;)
Kaartenkraam zei…
Geinig muisje hoor en mooie kleurtjes heb je gebruikt. Het dessinpapier is ook prachtig en past erg goed bij elkaar, kortom een hartstikke leuke kaart!

groetjes van Ank
Sylvia zei…
Superleuke herfstkaart met dat grappige muisje,Daniëlle.

Gr,Sylvia.
Oh how cute is this little image? The love the warmth of the colours and papers you've used. Thanks for joining us at FMS this week1
Joke de Wit zei…
Mooi kaartje Danielle,met het lieve muisje.Gr.Joke
Ellen zei…
O ja, je bent altijd weer zo in je werkritme en uit de vakantiemodus. Wonderlijk is dat toch. Gelukkig heeft het allebei z'n charme. Jouw herfstkaartje is een leukerd! De muisjes van Mariken zijn bij jou in goede handen. Fijne avond nog!
Sarah zei…
Wat mooi dit hefstkaartje. Ontzettend tof papier. Ik heb de muisjes ook en deze herfst ga ik ze zeker nog gebruiken.
X
Stella zei…
Ahhhh....kijk hem daar staan (en sjouwen) Prachtig gecombineerd; super!!
GerJanne zei…
Ach ja, je zit zo weer in het ritme. En daar is ook niks mee, maar het vakantiegevoel vasthouden is dan wel moeilijk. Je kaartje is echt super! Je kunt meedoen bij do-All-Kreatives. Daar vragen we herfstbladeren...nou, me dunkt.....
GerJanne
Wat zijn ze leuk hè deze muisjes. Helemaal in combinatie met van die heerlijke herfstpapiertjes. Ik wordt blij van je kaartje!!
Anneke zei…
Wat een leuke herfstkaart! Mooie papiertjes waar de muis perfect bij past!
Jolanda zei…
Wat een schattig herfstkaartje, past helemaal bij het weer. De bladeren beginnen al te verkleuren en te vallen en het ruikt al naar herfst.
Ellen zei…
Wat een mooie herfstkleuren-kaart! Leuk dat je meedoet met DCL.
Groetjes Ellen.