Doorgaan naar hoofdcontent

Happy autumn birthday

Mezelf vandaag getrakteerd op een extra dagje vrij. We hadden een druk weekend en ik heb nog enorm veel dagen, eigenlijk hoef ik dit jaar niet meer te gaan werken..... Dat was mijn baas een beetje te gortig, maar vandaag ben ik lekker vrij! We hadden zaterdag een 40-jarige bruiloft van een oom en tante van Vincent, kon ik mooi een beetje ideeën opdoen voor maart volgend jaar. Dan zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd!! 

Gisteren was Mariken jarig en ik stuurde haar een herfstig verjaardagskaartje. Ik gebruikte de sketch van het 4-Season-Swap Challenge blog. Ik heb 'm niet 100% letterlijk genomen, dat doe ik eigenlijk nooit.... Zoals ik bij ieder recept denk iets anders of extra's te moeten doen, doe ik dat met sketches ook bijna altijd :-) Zou het eigenwijzigheid zijn? 

Ik begon met een stencil van Echo Park, en gebruikte verschillende kleurtjes Distress en Distress Oxide. Daarna met papiertjes van Echo Park en Lawn Fawn de cirkels gestanst. De blaadjes en het eikeltje zijn van Newton's Nook. De happy birthday stans en het eekhoorntje zijn van MFT. Door de gebruikte materialen kan ik ook mooi deelnemen bij de challenge van Craftliners!


                      
                   Craftliners - Challenge 43 - herfstkleuren

Reacties

Je@net zei…
Erg leuke herfstkaart, Danielle!
Wat mooi zoals je ook het achtergrondpapier zelf gemaakt hebt mbv een stencil en inkt Daniëlle. De sketch is ondanks jouw wijziging (volgens mij is dat je creatieve geest ;p) nog heel duidelijk te herkennen. Een lieve warme herfstkaart vind ik het geworden.
Lieve groetjes Miranda
Crealientje zei…
Hallo Danielle,
Leuke herfstkaart en past perfect bij de sketch. Eigenwijze mensen moeten er ook zijn, anders wordt het zo saai. ;)
Eekhoorntje is een schatje.
Geniet nog van je vrije tijd!
Fijne week ,groetjes Crealientje.
Larissa zei…
Ik vind hem super leuk! & het moet toch een eigen kaartje worden en dat heb je zeker gedaan.
Leuk dat je mee doet met onze challenge, dank je wel!
Geniet van je vrije dag!
!neke zei…
Super gave kaart !!!!
Geniet van deze dag !

Nelly zei…
Superleuke kaart gemaakt met de sketch.
Bedankt voor je deelname bij 4-SSC.

Groetjes Nelly
Wat een leuk herfstkaartje is het geworden! Hopelijk heb je lekker kunnen genieten van je vrije dag! Groetjes, Merit en Annemarie
Marjolein zei…
Hij is heel mooi Daniëlle! Mooie achtergrond. Groetjes, Marjolein
Ellen zei…
Ik heb jouw kaartje vanmiddag in het echt gezien. Wat een mooierd! Al die herfstkleurtjes zijn prachtig en het eekhoorntje staat er zo leuk bij. En dan doe je ook nog mee aan de challenge bij Craftliners. Gaaf, dankjewel.
Rosina zei…
Heel mooi dit herfstkaartje Daniëlle...en leuk is dat zomaar een vrije dag ... hopelijk is deze lekker creatief verlopen...

groetjes
Rosina
Stella zei…
Zo leuk om weer een - super gaaf - kaartje van jou te zien. Mariken was er vast heel blij mee. Mooi zoals je de achtergrond zelf hebt gemaakt. Hier was je wel even mee bezig; dat zie ik gelijk. En dat eekhoorntje!!
Je hebt het druk; goed om te lezen dat je even een dagje extra voor jezelf had. Hoe gaat het met de kerstkaartjes? Hier gebeurt er weinig; het is een echte inspiratie dip.... En ik wil nog zoveel maken. Komende woensdag ga ik een dag aan de knutsel bij een goede vriendin. Daarmee kom ik hopelijk weer een beetje in de flow:)
Fijne avond!
XX
Diny zei…
Wat een super leuk kaartje heb je voor Mariken gemaakt Danielle!
Groetjes Diny
Aletta zei…
Vind m prachtig !
Sarah zei…
Super mooi kaartje!
Ben jij maar lekker eigenwijzig hoor, ik houd daar wel van! Zeker als er zo een gave kaartjes uit voorvloeien. Het eekhoorntje is zo leuk en helemaal in combinatie met die gave papiertjes in de achtergrond. Mariken is er vast heel blij mee. Lekker even een dagje zomaar vrij, soms heb je dat gewoon even nodig..
GerJanne zei…
Nou ja, wat flauw van je baas!! Een dagje maar? Hihihi....ik heb hetzelfde hoor. Nog heel veel,overuren en een boel vakantiedagen. In november ga ik het ervan nemen. Jouw kaart is erg leuk! Die van mij gaat volgende week denk ik online 😊
Eerst het KKT en de lift. En nog een voorbeeld voor K&K.
Groetjes,
GerJanne
Mariken zei…
Ben zo blij met dit hartstikke leuke herfstige kaartje. Het staat hier op de kast en ik geniet ervan! Dank je wel!!
Rhodé zei…
Leuk, zo'n herfstkaartje! Tot het einde van het jaar vrij zijn zou heerlijk zijn, maar 1 dagje is toch ook al heerlijk! En dan heb je mooi even de tijd voor creativiteit.
Colien zei…
Heel leuk kaartje, grappige eekhoorn en mooi die Happy Birthday cirkel erbij! Bedankt voor je deelname aan onze eerste 4-SSC!
grtz. Colien
Aartje zei…
Prachtige herfstkaart met die leuke eekhoorn. Fijn dat je deze maand meedoet aan onze challenge bij Craftliners.
Groeten, Aartje
Wenda zei…
Schitterende kaart in herfst kleuren, leuk dat je mee doet met de challenge bij Craftliners.

Hugs Wenda