Doorgaan naar hoofdcontent

Jarig

Ik wilde heel graag meedoen aan de eerste challenge van het nieuwe challenge blog Crazy for CAS, maar op één of andere manier kreeg ik pas gisteravond tijd om dit kaartje in elkaar te prutsen ;-) Ik moest gisteren werken, mijn laatste werkdag van het jaar. Vandaag komt Livia (mijn broer haalde haar gisteren op in Hongarije) en gaan we lekker shoppen, altijd goed! 

Mijn kaartje heb ik gemaakt met letters van Altenew, Brush Alpha dies. Ik vond ze zo leuk, ze zijn niet te groot en niet te klein. De bloemetjes zijn van MFT en het papier is van Stampin'Up. Een mooie mix van merken weer.



Reacties

Wat een gezellig kaartje, leuk die alfabetletters. Bedankt voor het mee doen bij CFC!
Mariken zei…
Heel gaaf kaartje! En merken mixen is leuk hè, dat maakt je kaartje extra leuk en speciaal! Gezellige kleuren, beetje voorjaarsachtig! Jij fijne dagen met je bezoek!
Je@net zei…
Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Danielle.
Veel shopplezier gewenst!
Rosina zei…
Heel leuk verjaardagskaartje Daniëlle...
groetjes
Rosina
erg mooi geworden, mooie letters!
wat heb je alles mooi gecombineerd tot een tof verjaardagskaartje!
groetjes
nancy
Ellen zei…
Supergaaf deze brush letters van Altenew! Met al die verschillende merken heb je echt een mooi kaart gemaakt. Tof dat je op de valreep nog meedoet aan de challenge bij Crazy for VAS, dankjewel!
Mooi gedaan en heel feestelijk! Leuk dat je meedoet bij CFC.
Groetjes, Yvonne
Stella zei…
Zo gaaf Danielle; het mixen en matchen met verschillende merken gaat je heer goed af! Gaaf! En het is weer eens iets anders na het maken van tig kerstkaarten ( dat hertje.....!!!)
Geniet van de tijd met je familie én je vrije dagen!
Ik heb al even zitten lezen; veel gemist......
XX
Wat een mooi kaartje. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS challenge.
Rhodé zei…
Een lekker vrolijk kaartje! Je hebt lekker gemixt met verschillende merken: daar krijg je de meest originele kaarten van. Fijne jaarwisseling alvast!
Sarah zei…
Super mooi kaartje!!
Inderdaad een prachtige mix van merken. Gaaf kaartje, lekker fris en vrolijk!