Doorgaan naar hoofdcontent

Merry and bright

Soms moet je prioriteiten stellen, dat heb ik dus ook net gedaan. Nog niet met de poetsdoek door het huis geweest, maar wel een kaartje gemaakt voor de Dutch Card Lovers :-) Ik had een leuk idee in mijn hoofd (vond ik zelf dan) voor de challenge "een krans op je kaart". En aangezien die challenge bijna afgelopen is, vond ik net dat ik eerst mijn idee moest uitwerken. 

Dit is 'm geworden:


Een achtergrond van Distress Oxide, flink gespetterd met water. Een sterrenkrans van Memorybox met wat extra losse sterretjes van MFT, zo vond ik 'm niet ietsjes mooier. Het hertje is van Impression Obsession en de tekst van MFT (bewerkt met embossingpoeder van WoW). Hij is eigenlijk wel geworden zoals ik het bedacht had, en weer een kerstkaartje klaar!! 


Reacties

anja curvers zei…
Een hele mooie krans hoor en wat een gaaf hertje zo. mooie achtergrond ook. Leuk dat je meedoet bij DCL.
Mariken zei…
Heel verstandig van jou om eerst lekker een kaartje te maken! En een hele mooi is het geworden! Leuke kleuren, toffe krans, echt een topper! Fijn weekend!
Kaartenkraam zei…
Zo liggen bij mij de prioriteiten ook, heel herkenbaar *lol*
Mooie kaart hoor, die losse sterretjes geeft het net ietsje meer inderdaad. Mooie achtergrond ook.

groetjes van Ank
mooi geworden hoor!!
Je@net zei…
Echt een super mooie kaart, Danielle!
Ellen zei…
Prachtige krans gebruikt op je kaart!
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen
GerJanne zei…
Goed van je dat je zo duidelijk prioriteiten stelt, hahaha...mooi op tijd voor de challenge en een heel leuk kaartje! Ik zie de sterrenkrans en denk: ja, die heb ik een paar keer gestanst gekregen van iemand. Toch maar eens zoeken in dat bakje.
Inmiddels wel met een poetsdoek door het huis geweest, of doe je dat morgen?
Ik vond dat ik mijn surprise voor het grootste deel af moest hebben.
Ellen zei…
Jij bent echt goed in het stellen van prioriteiten :-) Goeie keus om het poetsen uit te stellen (sowieso een rotklus). Je kaartje is geweldig! Prachtig van kleur en je sterrenkrans is ook zo leuk. Mooi dat het hert en de tekst donkerder zijn. Er is hier trouwens ook een hele mooie kaart van jou bezorgd! Superlief, dankjewel!
Nelleke zei…
Haha, ik had vanmorgen hetzelfde, eerst meedoen en dan andere taken. Jou kaart is echt hartstikke leuk geworden! Groetjes. Nelleke
Crealientje zei…
Bij mij ook eerst een kaartje voor Dutch card lovers en gelukkig optijd af.
De jouwe is erg mooi van kleur. Ook het model is prachtig.Hier morgen middag huishouden. Manlief heeft nachtdienst dus sssstttt. ( ga lekker shoppen morgenvroeg, en dat vind ik erg😉.)
Fijn weekend en lieve groetjes Crealientje.
Sarah zei…
Je kaart is PRACHTIG !!
Echt super mooi! Goed dat je eerst even een momentje voor jezelf koos, stof ligt er straks terug weer, maar dit kaartje daar kan je iemand heel blij mee maken!
Fijn weekend
Margot zei…
Prima prioriteit! :)
Prachtig kaartje als resultaat! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.
Marjan zei…
Haha, met dat prioriteiten stellen van jou zit het we snor, groot gelijk! Ik vind je kaartje heel gaaf, erg mooi!! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Danielle.
Diny zei…
Wat leuk Danielle....mooi in deze kleur!
Groetjes Diny
Joke de Wit zei…
Prachtig kaartje Danielle.Gr.Joke