Doorgaan naar hoofdcontent

Een kleindochter: Jolien!

Een beetje tegenwicht voor al het blauw en zilver voor het Kleurenkaartenteam van vandaag ;-) Helaas is het niet gelukt daar een kaartje voor te maken, ik ben blij met ieder knutselmoment en ben dan vaak bezig met kaartjes die ik meteen wil versturen. Zoals dit kaartje, voor Mariken en Hans. Want een kleindochter erbij, dat verdient zeker een kaartje! Ik heb de naam op het kaartje verwerkt met letters van MFT. Het kaartje is al even geleden verstuurd maar ik had 'm nog niet laten zien. Bij deze! Fijne dag, ik ga straks na het werk alle leuke blauw/zilveren creaties bewonderen :-)



Reacties

Mariken zei…
Ooh, heerlijk, deze roze kaart tussen alle blauwe. We zijn zo blij met dit kaartje wat je voor ons maakte, het staat hier op de kast! Mooi zijn die gestikte letters hè!? Nogmaals dank! Xx
GerJanne zei…
Leuk een roze kaartje tussendoor. Heel gaaf en lief met de hartjes. EN gewaardeerd wordt hij nog steeds zo te lezen!
Je@net zei…
Erg mooie kaart, Danielle!
Heerlijk dat vrolijke roze opeens tussen al die kaartje.
Super leuk kaartje...
fijne dag liefs Annemarie en merit
Rosina zei…
Heel lief dit kaartje Daniëlle, zo mooi in die roze kleur en met die hartjes en die naam geeft er een persoonlijke touce aan...
groetjes Rosina
Sarah zei…
Super mooi. Mijn kaartje voor Jolien toon ik vrijdag.
Ik heb de letters ook, maar dan wel die van Ali, ik heb wel heel geduldig moeten wachten!!
Ellen zei…
Roze tussen het blauw... heel welkom ;-) Echt een mooie kaart voor (opa) Hans en (oma) Mariken. De achtergrond met al die hartjes erop is zo gaaf. Joliens naam maakt het natuurlijk helemaal af.
Rhodé zei…
Wat een lief kaartje! Zo leuk als je de naam op een kaartje kunt verwerken, he?! En met zo'n stencil ben je vrij snel klaar.
oh super leuk kaartje. mooie letters zijn het!!
Ellen H. zei…
Haha roze kunnen de alleen maar aanmoedigen :-)
Wat leuk om al die kaartje voor Jolien voorbij te zien komen! Ik heb dezelfde letterjes gebruikt, perfect voor een persoonlijk geboortekaartje. Gaaf met dit achtergrondje!