Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé #28

 1 oktober, een nieuw kwartaal en dus ook een nieuw swappakketje! Ik mocht het samenstellen deze keer. Ik had mezelf verwend met een kwartaalkit van MFT, helemaal in het thema verjaardag. Vrolijk papier en leuke stempels. Rhodé kreeg een half papierblokje en verschillende afdrukjes. Aangevuld met een heel leuk en bruikbaar stempelsetje met teksten. Omdat het zo’n kleurrijk pakketje is, was de eerste opdracht niet zo moeilijk, “alle kleuren van de regenboog, maak een kleurrijk kaartje”. 


En dit is mijn eerste kaartje met het pakket:


Ik heb al gehoord van Rhodé dat ze met plezier kaartjes heeft gemaakt, ik ga snel kijken naar haar kaart voor de eerste opdracht! 

Reacties

Wat een heerlijk kleurrijk kaartje heb je gemaakt met dit toffe papier! Super leuk gedaan zo met die grote tekst 'happy birthday'!

Liefs, Merit en Annemarie
Rhodé zei…
Wat bof ik toch met jou als 'creafriend'! Weer zo'n leuk pakket! Jouw kaartje is heel leuk geworden. Tof model!
Wat een leuke kaart Daniëlle, leuk model en heel feestelijk dessinpapier. Ik ga meteen even bij Rhodé kijken :)
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Heel gaaf kaartje is het. En wat heb je een super pakket samengesteld. Daar word je bij voorbaat al vrolijk van!
Marijke zei…
Een leuk vrolijk kaartje met al die kleurtjes. Daar hou ik wel van! Een leuke actie van jullie! Zal ook nog even bij de anderen gaan kijken! Groetjes Marijke.
Ik zag deze kit al voorbij komen. Hij is inderdaad prachtig en het kaartje wat je er mee gemaakt hebt is super! Wat een lekkere vrolijke kleurtjes en het modelletje is ook top. Gaaf gedaan!
Marjan zei…
Gaaf pakket en een superkaartje maakte je ermee. Mooi, fris en vrolijk!