Doorgaan naar hoofdcontent

Bloemen in de lift

Weer een heel leuke Liftchallenge deze keer, stempelen in een vorm met behulp van een mask. Ik maakte een mask in twee delen, het middelste gedeelte is bestempeld.


Met een setje mallen van My Favorite Things sneed ik de basis uit. Toen heb ik een mask gemaakt met twee andere mallen uit de set. Het middengedeelte bleef zo onbestempeld voor de tekst en er blijft een witte rand. Met Nuvo drops heb ik wat stipjes gezet om de leegtes op te vullen.

Challenge: Liftchallenge # 178 - stempel in een vorm

Reacties

Sarah zei…
Prachtig! Ik was vandaag ook even bezig met de opdracht.
De jouwe is super geslaagd. X
Rhodé zei…
Je kaart is echt supermooi! De masking in twee delen in combinatie met de prachtige bloemen geeft een heel stijlvol effect. En de stipjes zijn echt de finishing touch op je kaart. Echt een topper!
mooi kaartje heb je gemaakt, geslaagd
grtjs, martina
Marjan zei…
Ik zag je kaart al op Insta, heel mooi en wat een mooie stempels zijn dit, prachtig gedaan Danielle! Fijn dat je weer meedoet met ons!
GerJanne zei…
Hoi Danielle, wat een schitterend kaartje is het! Heel mooi qua kleuren!
Kekke Kaarten zei…
oh wow, wat een prachtige uitvoering van deze challenge. Ik vind je kaartje echt geweldig mooi. Leuk dat je het masken twee keer hebt toegepast op je kaart.
Groetjes, Gerjon
nicolevb zei…
Oh wat leuk dat je dubbel gemasked hebt (zeg je dat zo??) haha
De stipjes in de lege ruimtes maakt het inderdaad meer af
en prachtige bloemenstempel
Wat mooi gedaan Danielle! De stipjes maken het vlak wat voller zodat de vorm er nog mooier uit komt. Ook het gedeelte met de tekst erin vind ik prachtige gevonden. Dankjewel voor je bijdrage aan de lift!
Cornelie zei…
Ik had het op Insta al gezegd, maar je hebt de challenge echt heel erg mooi uitgewerkt! Die dubbele mask is een goed idee! Bedankt voor je mooie inzending bij de Liftchallenge!