Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Swap Friday met Rhodé #59

  Mei, de tweede maand waarin we het pakketje dat ik naar Rhodé stuurde gebruiken.  Voor deze vrijdag bedacht ik de opdracht om een schudkaart te maken. Vind ik zelf altijd lastig, maar ik had de leuke shaker bijtjes in het pakket gedaan dus die moesten natuurlijk wel gebruikt worden! De leuke bijtjes stempels erbij, een mooie grote tekst en een gestanste achtergrond. Daarmee was mijn kaartje klaar. Altijd lastig om een mooie foto te maken van zo’n kaartje maar het idee is wel duidelijk  denk ik.  Nu ga ik snel bij Rhodé kijken want ik ben heel benieuwd naar haar shaker! 

Gastdesigner Liftchallenge

  Vandaag start een nieuwe Liftchallenge op het liftchallenge blog . Ik mag gastdesigner zijn, altijd leuk! Het gaat om het maken van een kaart met een hangertje.    Lift bovenstaande kaart. Bovenin een tekstvlak met daaronder een bungelend element op je kaart. Dit kan vanalles zijn en verdere invulling van deze layout is aan jou!    Kaart is van Kelly Griglione blog:  Notable Nest Ik vind het weer een superleuke challenge en wist meteen wat ik wilde maken. Aangezien van mijn goede voornemen ook door het jaar heen kerstkaarten te maken nog niks terecht kwam, hierbij mijn eerste kerstkaart van het jaar! Mooie kerstornamenten van Pinkfresh Studio. Hangend en bungelend aan takjes van Carlijn Design.  Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen aan deze leuke challenge en zie jullie kaartjes wel verschijnen op het liftchallenge blog! 

Stempel op reis: Carabelle Studio Kooky Cats

  Het blijft leuk, een stempel die rondgestuurd wordt in ons stempel op reis gezelschap! Iedereen met zijn eigen stijl en dus soms ook een eigen stijl stempels. Deze keer stuurde Mariken een stempel rond, van Carabelle Studio.  Ik had niet meteen een idee met deze stempel, maar ik bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om alleen de kattenkopjes te gebruiken op mijn kaart! Ik heb een paar katjes een feestmuts gegeven. Ze kijken niet heel blij, maar ik vind het dan toch een vrolijk kaartje geworden met de regenboogkleurtjes erbij! En natuurlijk ben ik weer heel benieuwd naar de andere creaties: Ellen Mariken Rhodé Gerjon Nicole , die helaas voor het laatst met ons meedoet…. Bedankt Nicole voor alle leuke inspiratie van de afgelopen jaren!

Swap Friday met Rhodé #58

  Een nieuw kwartaal, een nieuw pakket. Deze keer was ik aan de beurt en ik zocht het volgende uit voor onze lente swaps: Als eerste opdracht had ik bedacht dat er hexagons op je kaart moesten komen. Keuze genoeg, ik ging voor de Spellbinders stansjes. Ik stanste ze uit verschillende kleuren en plakte ze tegen elkaar aan. Een paar dichte en een paar open. Daarna stanste ik ze uit met een grote hexagon vorm. Een tekstje erop en een mannenkaartje voor de voorraad klaar! Ik ben benieuwd voor welke hexagons Rhodé heeft gekozen, jij ook??

Aardbeien in de lift

  Nu eens een keer echt ruim op tijd voor de liftchallenge! De opdracht is deze keer een trellis kaart. Heel vaak heb ik meteen een idee in mijn hoofd. En nu ook maar snel uitgevoerd :-) Ik was er zelf helemaal blij mee, dat heb je soms. Vaak is het idee in mijn hoofd leuker dan dat het wordt maar deze keer was ik zelf aangenaam verrast haha…. Op de achterkant nog een aardbeitje en een muisje dat ik over had.  Ga snel kijken op het liftchallenge blog en doe ook mee met de leuke challenge. Er staat meer uitleg en ook mooie voorbeelden van het Liftchallenge team en de gastdesigner!  Challenge: Liftchallenge challenge #186 - trellis kaart 

Swap Friday met Rhodé #57

  Het laatste berichtje met het huidige pakketje! Deze keer met als thema Color your world. Helemaal passend bij de leuke afdrukjes en de fleurige papiertjes! Ik wilde de happy stans nog een keer gebruiken en heb deze uit een regenboogpapiertje uit het pakket gestanst. Er omheen nog hartjes in dezelfde kleuren. Natuurlijk zo’n lief olifantje en om de kleur een beetje te breken een zwart glitterrandje. Handig, een verjaardagskaartje op voorraad! Kijk je mee bij Rhodé , die maakte vast ook weer iets moois!! 

Stempel op reis: Neat and Tangled Scandinavian Prints

  Ellen stuurde een leuk setje van Neat & Tangled rond voor de stempel op reis: Scandinavian Prints.  Ik wist vrij snel wat ik wilde maken. Twee kaartjes in verschillende kleuren exact hetzelfde stempelen, op precies gelijke plek een tekst uitstansen en die inleggen in de andere kleur kaart. Dat werd lelijk :-) dus ik gebruikte wel de achtergrondjes maar dan met een zwarte tekst. Dat was beter! Toen had ik twee keer een uitgestanste Hi over. En in het kader van niets weggooien, maakte ik daarmee ook nog twee kaartjes…. Dus maar liefst vier kaartjes met deze leuke set gemaakt! Ik ben altijd heel benieuwd wat de andere dames hebben verzonnen, kijk je mee? Ellen Mariken Nicole Rhodé   Gerjon