Doorgaan naar hoofdcontent

Stampin'Up nieuwe favorieten

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn eerste Stampin'Up sets gekocht. De al wat oudere Zoo Babies en de Watercolor Wings (onder andere.....) Daar wilde ik natuurlijk meteen mee aan de slag. Twee kaartjes gemaakt, een geboortekaartje voor een collega die een zoontje heeft gekregen. Zijn naam is niet zo moeilijk te raden ;-)
 

Het idee voor het model kaartje haalde ik van Pinterest. Een 3 fold fun card waarvan frenchiestamps.com een leuk filmpje heeft gemaakt. Makkelijk om te maken en een leuk resultaat!

Met de Watercolor Wings maakte ik een verjaardagskaartje. Drie kleurtjes Stampin'Up inkt gebruikt voor het stempelen van de vlinders. Gecombineerd met papier wat er erg mooi bij past van Boekenvoordeel. Voor een beetje bling afgewerkt met iridescent ice embossingpoeder van Stampin'Up. Dit is moeilijk te zien op de foto, maar "in het echt" heel mooi!!
 
 
Denk dat allebei de sets nog vaak gebruikt gaan worden, vind ze zo leuk!
 
 
 
 

Reacties

  1. Met je nieuwe stempelsets meteen twee super leuke kaarten gemaakt, Danielle!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee heel mooie kaartjes, Danielle! Allebei heel anders, gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb iets van 7 stempelsets van SU, niet zo veel maar deze twee leuke sets heb ik ook! Daar ga je veel plezier van hebben. Je babykaart is super leuk en de kaart met de vlinder vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten