Doorgaan naar hoofdcontent

Er is er één jarig, hoera hoera!!

Voor lieve Jan, die 2 jaar wordt, maakte ik dit kaartje met de leuke stempeltjes van de Strike up the Band set van My Favorite Things. De prachtige tekststempel is van het Scrapbookatelier. Ik heb deze eigenlijk speciaal gekocht om met deze lieve stempeltjes te combineren, maar er zullen vast ook andere kaartjes voorbij komen met deze leuke stempel, ik vind hem prachtig!

Verder heb ik de wonky stitched dienamics gebruikt om het Lawn Fawn plaid papier uit te stansen, en het witte cardstock waarop de tekststempel staat. 

Ik doe met dit kaartje graag mee met de challenge bij Addicted to CAS, waar ze een kaartje met codewoord plaid willen zien. Toen ik het kaartje ging plaatsen, zag ik dat hetzelfde papier en een soortgelijke stans hebt gebruikt als één van de voorbeelden, maar vond hem toch genoeg afwijken om hem te plaatsen. Bijzonder dat dit onbewust is gebeurd, ik zag de voorbeeldkaartjes pas toen mijn kaartje al klaar was.....



Reacties

wat een grappig en lief kaartje ! mooi
grtjs,martina
x
Je@net zei…
Wat een lief en feestelijk kaartje, Danielle! Vind die stempeltjes zoo schattig!
Sarah zei…
Je kaartje is super mooi!!
Xxx
Sylvia zei…
Mooie en schattige kaart,Danielle.De muisjes zijn leuk.Superleuke tekststempel.
Stella zei…
Oeh wat vind ik dit supermooi! Leuk met dat papier van Lawn Fawn en prachtig kleurwerk; wat een tóp kaartje!
GerJanne zei…
Hee Daan, hij is echt super gaaf! Ik hou zo van ruitjes papier! En met die leuke kleine stempeltjes vind ik het een plaatje!
Super!
GerJanne
Sazzle Dazzle zei…
Plaid perfection and 2 gorgeous little mice and a terrific sentiment too. Love your colouring and design and thanks for sharing at ATCAS this week. Sarah
anja curvers zei…
Prachtig kaartje blijft leuk die stempels en mooie plaid achtergrond. Bedankt voor je deelname aan ATCAS.
Ceal zei…
super cute1 thanks for joining us at ATCAS!