Doorgaan naar hoofdcontent

Black & White & White & Black

Bij Jennifer McGuire zag ik een erg leuke kaart, ze noemt het "split card design". De bedoeling is dat je twee kleuren cardstock gebruikt en embossingpoeder in diezelfde kleuren gebruikt. Ik koos voor wit en zwart. Je maakt twee identieke kaarten, een witte en een zwarte in mijn geval. Met de Misti is dat natuurlijk een stuk makkelijker :-) Als alles gestempeld is en met embossingpoeder bewerkt, snijd je de kaarten door en combineert ze met elkaar.

De Happy Birthday stempel is van SugarPea Designs en bestelde ik bij Bij Oma Dee. De bloemenstempels heb ik via MarktPlaats gekocht en hier weet ik geen merk van. Het zwarte embossingpoeder heeft een glittertje. Dat maakt het iets feestelijker ;-)
Deze kaartjes lijken mij erg geschikt om mee te doen met de Challenge bij het CityCrafter Challenge blog, waar het thema "Black&White Party" is!

Reacties

Marjan zei…
Wow, top gedaan Danielle, heel mooie kaarten! Wit/zwart kan erg lastig zijn, maar hier heel vrolijk en feestelijk!
Heel gaaf zoals je deze techniek toegepast hebt Daniëlle. Zwart-wit is natuurlijk een ijzersterke combinatie en het zijn twee supermooie kaarten.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Wauw zeg! Dat ziet er zo geweldig mooi uit! Ontzettend leuk dat je je hebt laten inspireren door iemand anders. Ik keek even bij haar en haar kaarten zijn ok leuk in de vrolijke kleurtjes. Maar die van jou, zo schuin doorgesneden en in zwart wit zijn super! Ik vind ze eigenlijk aparter dan de originele.
Groetjes,
GerJanne
heel tof idee Danielle, schitterende kaartjes!
groetjes, Nancy
Sarah zei…
Dit is zo mooi! Wat een toffe techniek. Ik heb het gepind!
Ik wou vandaag ook aan de slag voor CCCB maar ik geraakte er niet uit, ik ben dan maar gestopt, andere keer. Ik maakte wel fleurige fruit kaartjes, die hoop ik gauw te kunnen tonen.
Xx
!neke zei…
Zo, dit is super gaaf !!!!!!

groeten Ineke
Je@net zei…
Wauw...super leuke techniek en twee erg mooie kaarten, Danielle!
Diny zei…
Wat heb je dat leuk gedaan Danielle....ziet er heel mooi uit!
Groetjes Diny
Rosina zei…
Heel mooi deze zwart-wit kaartjes Daniëlle...zo leuk dat je het om en om gedaan heb met de kleurtjes...

groetjes Rosina
Larissa zei…
Heel erg leuk zo dat zwart wit, ik vind ze vrolijk.

Groetjes Larissa
Stella zei…
Daniëlle deze kaarten lijken je geschikt voor CCCCB??? Ze zijn PERFECT! Knao zoals je dit gedaan hebt. De Misti maakt het makkelijker maar toch is het een precies klusje. En supergoed gelukt. Hartstikke leuk dat je weer meedoet bij CCCCB; dank je wel!
Ros Crawford zei…
Oh how pretty this is! Thanks so much for playing along at CCCB!!
Kaartenkraam zei…
Erg leuk idee, mooi uitgevoerd en prachtig resultaat!

groetjes van Ank
Maria V zei…
Hoe verzin je het en wat zijn ze prachtig geworden. Zo origineel ook.