Doorgaan naar hoofdcontent

Niet 100% tevreden

Toen ik GerJanne's blogbericht zag over haar kaartje voor de challenge bij Dutch Card Lovers, moest ik eigenlijk lachen... Haar titel van het berichtje was "tevreden". Zo fijn als je een kaartje hebt gemaakt waar je helemaal blij mee bent! Dat heb ik ook wel eens, maar deze keer eigenlijk niet. Dit kaartje maakte ik afgelopen weekend al, maar ik wist eigenlijk niet of ik hem zou plaatsen of niet. Soms heb je dat, dat je denkt vind ik 'm nu mooi of niet? Omdat ik er wel leuke reacties op kreeg van de mensen aan wie ik het kaartje liet zien, plaats ik hem nu toch!


Ik heb verschillende kleurtjes distress inkt gebruikt. De tekst en de grote bloem heb ik met de mal in het papier geëmbosst (door de Big Shot met tab 2 open en een embossing matje ertussen, dan snijd de mal niet door het papier). Daarna met glossy accents bewerkt om het een beetje glans te geven. Een paar bloemen uitgestanst van de Stitched Flowers van MFT. Een paar sequins erbij en toen was ie klaar.... 

Challenge: Dutch Card Lovers: Challenge #262

Reacties

 1. Hierover mag je best heel tevreden zijn, Danielle! Ik vind het een heel mooie kaart met de mooie achtergrond en de ingelegde tekst en leuke bloemen. De glimmertjes maken het helemaal af! Dank je wel voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kaart hoor. Mag je echt wel tevreden over zijn. Fijn dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zijn vaak te kritisch naar onszelf toe denk ik, had ik vandaag ook weer met het inkleuren. De eerste twee liggen in de prullenbak de derde was ik wel enigszins tevreden over ha ha!
  Dus ja lekker tevreden zijn over je eigen kaart, ik vind hem leuk!

  Fijne avond,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart heb je gemaakt
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, Danielle. We zijn altijd zo kritisch over ons eigen werk. Maar je kaartje is prima gelukt hoor. Mag je zeker tevreden mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart! Die bloemenstans is zo leuk! Maar dat heb ik al eerder gezegd! Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart, Daniëlle.Mooie kleurrijke achtergrond en mooie bloemen.Misschien de tekst een opvallender kleurtje ? Voor de rest heel mooi gemaakt.Fijn weekend.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje Daniëlle...zo mooi die kleurrijke achtergrond...en die stansje zijn ook erg leuk...geeft een leuk effect als je ze er zo in laat zitten

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahahha, jij bent echt grappig! Dat heb ik nou ook zo vaak. Dat ik net niet tevreden ben. Het is echt een uitzondering als ik het wel ben. En dat was ik deze keer nu eens.... En jij mag ook tevreden zijn, want dit is ook een heel gaaf kaartje! De kleuren kloppen en die sequins erbij zijn ook top!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niks mis met dit kaartje, juist heel gaaf! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig kaartje, ik vind'm 100% geslaagd!!
  En...dank je wel voor mijn verjaardagspostje, zo blij mee!! Thuiskomen, en dan nog zoveel lieve kaarten voor mijn verjaardag...super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent veel te kritisch;en dat is heel herkenbaar:). Ik zie eigenlijk niets verkeerds. Vind 'em juist gaaf in die verlopende kleuren. Helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten