Doorgaan naar hoofdcontent

Hooray!

Uiteindelijk is het afgelopen weekend gelukt om alle kerstkaartjes de deur uit te krijgen. En toen dat gebeurd was, besefte ik pas dat ze bijna allemaal de foto niet gehaald hebben ;-) Ik had donderdag een dagje vrij genomen om thuis alles bij te werken. Een enorme berg strijkwas en zo nog wat dingen. Maar in de loop van woensdag voelde ik me al niet zo lekker en 's avonds was ik misselijk en koortsig. Kortom, midden in de nacht op en ziek. Dus niet zo van mijn vrije dag kunnen genieten.... maar gelukkig ben ik weer helemaal fris en fruitig, geen griep :-)


Tussen het maken van alle kerstkaartjes door moest er een kaartje komen voor de jarige Niels. Ik had het idee om een one-layer kaartje te maken met allerlei verjaardags stempels in verschillende kleuren blauw. Zo gezegd zo gedaan:Een mix van merken ook, de inktjes van Altenew, Celebrate van SugarPea Designs, Happy birthday van Magenta en Hooray en het cadeautje van MFT. Niels vond 'm leuk en ik stiekem ook ;-)

Reacties

 1. Hij is super! Ook al helemaal in de kleurtjes voor mijn dochter, dus je knutselplek nog niet opruimen.☺ Jammer dat je kaarten niet op de foto geraakte, maar de ontvangers zullen blij zijn met een echt Danielle kaart!
  Wij blijven hier ook in de zieken. Ik zit weeral bij de dokter!
  Verzorg je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wat haal ik net uit de bus.... een mooi kaartje van jou! Zal ik hem fotograferen? Dan kan je hem toch nog op je blog zetten. Want hij is leuk en ook in dezelfde tintjes.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verjaardagskaartje Daniëlle, fijn voor je dat je weerknapt. Niet zo fijn om voor de feestdagen ziek te worden.
  Ik heb ook lang niet al mijn kerstkaarten op de foto gezet, meestal maak ik een serie van 4 dus ook niet nodig ;-)

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en feestelijke kaart heb je zo gemaakt, Danielle.
  En bedankt voor de leuke kerstkaart die ik afgelopen week van je mocht ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je niet ziek geworden bent! Gaaf kaartje is dit, vind het heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk, spelen met teksten. Mooi ook in de verschillende tinten blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zonde dat jouw kerstkaarten de foto niet gehaald hebben. Die van mij was namelijk prachtig en een foto meer dan waard! Dit kaartje voor Niels vind ik ook echt geweldig! Gaaf al die verschillende teksten in allerlei kleuren blauw. Toppertje wat mij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi dit verjaardags kaartje Daniëlle...mooi gedaan met die teksten ...jammer dat we je kerstkaartjes niet kunnen bewonderen, maar ze zullen vast el heel mooi geweest zijn..
  Fijn dat je weer beter bent, niet is zo vervelend dan dat je niet lekker voelt...

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaart voor Niels! En ik ben blij met de mijne, echt heel erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke verjaardagskaart Daniëlle, gaaf al die verschillende teksten en kleurtjes blauw. Je kerstkaarten zullen vast mooi geweest zijn en gelukkig dat je niet lang ziek bent geweest.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is een prachtig kaartje! Mooi met de blauwtinten en de stempels bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh balen is dat! Dat is niet de bedoeling van een vrije dag, om ziek te zijn! Loop je meteen weer achter! Maar je kaart is echt ontzettend gaaf! Zo mooi samengesteld. Kan me indenken dat je het een heel leuke kaart vindt!
  Ik zou zeggen: hou het vast! ;-)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gaaf kaartje Danielle.....mooie kleurtjes!
  Vervelend op op je vrije dag ziek te zijn!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je weer opgeknapt bent! Je kaart is gaaf!!! Leuk een one layer card en mooi zoals je een aantal meren weet te combineren. Blauw doet het altijd goed bij mij :) En dank je wel voor je lieve reactie op de kerstkaart; die van jou is ook een juweel. Ja heen hertje; ik ben er blij mee. Ik reageer wat laat; ben net terug van een logeerpartij bij mijn zus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een aantal merken bedoel ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig, met al die blauwtinten!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten