Doorgaan naar hoofdcontent

Goede voornemens.....

Alweer een week voorbij in 2017.... Een week van hard werken, want een eerste controle door onze accountants begint morgen. Afgelopen week hard gewerkt om alle gegevens bij elkaar te zoeken en de controle voor te bereiden. Hopelijk verloopt het allemaal goed, het is een nieuw accountantskantoor dat de controle komt doen en dat is altijd even wennen aan elkaar ;-)

Vandaag had ik eindelijk even tijd om in mijn hobbykamer te duiken. Afgelopen week met van alles bezig geweest, veel op te ruimen en poetsen als de kerstspullen weer de dozen in gaan. Maar nu is alles weer fris en opgeruimd! 

Ik doe nooit aan goede voornemens (tenminste niet per 1 januari....) maar had wel bedacht dat ik wat meer aan challenges mee wil doen om zo tot wat andere kaartjes te komen én om wat minder te kopen en wat meer te bekijken wat ik allemaal voor leuks in de kast(en) heb liggen.... Want dat ik soms na drie maanden iets nog niet gebruikt heb, kan eigenlijk echt niet.... Ben benieuwd of het lukt, want ik zie steeds zoveel leuks voorbij komen :-)

De liftchallenge van deze keer is weer een heel leuke! Ik wilde het anders doen dan met bloemetjes, hoewel ik de voorbeelden allemaal super mooi vind. Ik besloot de leuke konijntjes van MFT tevoorschijn te halen. De eerste strook is mislukt met kleuren dus maakte ik een tweede versie. Hier was ik wel tevreden over. Met een muzieknoten stans afgewerkt. Ik vond de tekststempel van Magenta hier wel mooi bij passen en was zomaar eens heel blij met mijn kaartje!!Reacties

 1. Wat een leuke en originele kaart heb je er zo van gemaakt, Danielle. TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt ONWIJS leuk is deze lift, Danielle!! Zo schattig die konijntjes die gezellig samen muziek maken en de muzieknoten stans past er natuurlijk super bij. Daar mag je zeker blij mee zijn. Dank je wel voor het meeliften!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is super deze lift. Heel leuk met de muzieknoten en de lieve beestjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is zo' n leuke uitvoering van de liftchallenge. Heel tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja dat is hard werken zeg, zo'n eerste week van het jaar! En dan hoop je dat alles goed is!
  Je kaartje is ook erg leuk! De muisjes zijn tof en de notenbalk ook. Ik broed nog oo een idee voor de lift. Maar dat komt wel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er erg mooi uit ! geslaagd hoor
  grtjs,martina
  x
  succes nog verder !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een toffe liftkaart!
  groetjs
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig leuk en lief kaartje, scahattig, die muisjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke, vrolijke lift. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gezellig met die leuke muisjes op je kaart. Gr. Syl(via)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie de lift, mooi de materialen met elkaar gecombineerd, en wat je voornemen betreft, zou ik misschien ook eens moeten invoeren...heel herkenbaar! Maar of dat me lukt???
  Erg leuk dat je meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten