Doorgaan naar hoofdcontent

Hi there

Ik heb pas via Marktplaats de geweldige Carved Flowers van DarkRoom Door gekocht. Ik had al meteen in mijn hoofd deze te gebruiken tegen een mooi frisse achtergrond. De sketch van Freshly Made Sketches is ideaal voor mijn idee! Met mijn distress oxide inkt in drie "voorjaarskleurtjes" (daar ben ik aan toe na alle regen....)  maakte ik een achtergrond. Daar een stencil opgelegd en met water met een glimmertje bespoten. Wat een mooi effect geeft dat, zo jammer dat je op de foto de glinstering niet goed kunt zien.... Met behulp van de Misti de bloemen erop gestempeld. De rand met de roze distress oxide inkt gemaakt. Een zwart randje voor het contrast.Challenge: Freshly Made Sketches - Sketch 277 Sketch by Jen

Reacties

 1. Wat een mooie kaart, Danielle. Prachtig van kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Danielle! Leuk die inktjes en de zwarte bloemen, ze komen er goed tegen uit. Ik heb ook drie kleurtjes inkt besteld, maar moet er nog even op wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Bij jou ook een lentegevoel op je blog.☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, Daniëlle! Prachtige stempels ook! Fijn dat je soms iets via Marktplaats kan kopen, he?! En gefeliciteerd met het winnen bij de Liftchallenge! Je had ook een erg mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Danielle! Lekker met die 's zomerse kleurtjes, dat kunnen wel wel gebruiken met dat grijze weer buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! En prachtige bloemen. Je hebt echt geluk dat je die via Marktplaats hebt gekocht. Ik kijk regelmatig, maar zie nooit zoiets moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PRACHTIG kaartje Daniëlle...mooie kleurtjes die achtergrond en daar die mooie stempels op...heel gaaf gedaan!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi dit kaartje!! Die inkt heb ik gezien bij een workshop, heel mooi!!
  De stempels zijn super! Wat kun je dan blij zijn met iets nieuws he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IIk zag dat je hebt gewoonen bij de Liftchallenge; zo leuk voor je! Gefeliciteerd! Ik vind deze kaart ook weer super mooi. Ik loer ook al naar die Oxide inkt. Ik geloof dat ik op de Art Specially - begin april - ze maar meeneem:) De achtergrond is zó mooi; het oogt heel warm. Maar niet zoet. En die stempels; pfiew pfiew. Ik ben fan:)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten