Doorgaan naar hoofdcontent

Bloemen in de lift

De liftchallenge is deze keer "paperpiece een afbeelding en stempel een achtergrond". Dat klinkt simpeler dan het voor mij was.... Ik heb heel wat moeten nadenken voor ik tot het kaartje van vandaag kwam ;-) Maar uiteindelijk ben ik tevreden en daar gaat het om, toch?

De bloemen, Wildflowers van Concord&9th, heb ik op watercolor designpapier van de Action gestempeld met Versamark en bewerkt met Wow embossingpoeders in bijpassende kleuren bij het papier. Op de kaart met stempeltjes uit de set, de blaadjes en rondjes gestempeld. De paarse rondjes zijn van Crealies. Ik heb een stans van Ali Express (bedankt voor de link Linda!!) gebruikt om een rand te stansen. Een paar enamel dotjes voor de finishing touch!Reacties

leuk kaartje !
grtjs,martina
x
Rhodé zei…
Ja, dat is een echte uitdaging bij de liftchallenge! Je kaartje is prachtig. Leuk dat het groen van de blaadjes terugkomt in het groen van je kaart.
Ellen zei…
Je hebt niet voor niets veel denkwerk verricht ;-) Het resultaat is prachtig! Mooie bloemen en mooie kleuren heb je gebruikt. Gave kaart.
Marjan zei…
Je mag zeker tevreden zijn Danielle, want het is een heel mooie kaart! Goh, die randstans is leuk zeg! Dacht al ... waar komt die vandaan :) Dank je wel weer voor het meeliften!
Rosina zei…
Heel mooi dit kaartje Daniëlle

groetjes Rosina
Joke de Wit zei…
Mooi Daantje ga ook eens proberen om mee te doen.Gr.Joke
GerJanne zei…
Heel mooi gedaan! Ik ben nog steeds aan het broeden, maar heb wel een idee. Nu de uitwerking nog. En de tijd, dat is nu ook even zoeken. Ik heb weer allerlei leuke dingen de komende dagen en het wordt mooi weer!
Groetjes,
GerJanne
!neke zei…
Super mooi !!!!!!!
Je@net zei…
Vind het een super mooi kaartje geworden, Danielle!
Maria V zei…
Ik snap dat het denkwerk is. Maar het resultaat is echt geweldig. Zo`n mooie opbouw en kleuren gebruik. Mag je best trots op zijn.
Cornelie zei…
Zeker leuk die rand! Mooie lift. Leuk deze collage van stempels!
Dank je wel voor het meedoen!
Marina zei…
Pretty card, lovely colours.
Sarah zei…
Mooi! Geniet van het mooie weer!
Leuk om zo uitgedaagd te worden. Ik vind je uitwerking prachtig!!
Margot zei…
Tevreden? Deze is schitterend!!!!
Sweet one with beautiful bloom!