Doorgaan naar hoofdcontent

Monochroom

Dit kaartje ging naar Ellen, als bedankje. Ik was de gelukkige winnares van haar "haartje kaartje" en kreeg, behalve het kaartje, een superleuk cadeautje toegestuurd. Dat laat ik woensdag zien, Ellen heeft namelijk iets leuks bedacht :-)

Omdat Ellen in het team van Craftliners zit, vond ik het wel leuk om het kaartje te maken naar de huidige challenge, monochroom. Ik gebruikte stansen en papier van MFT. De "thank you" stansen zijn van Concord &9th. 

Reacties

 1. zal ze zeker blij mee zijn ! geslaagd kaartje
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje Danielle!
  Ja balen he dat het concert van Adele niet doorgaat.
  Maar ze genieten vast en zeker van een weekendje Londen!
  Wat attent van je dat je daar an dacht!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi gebruik van stansen en de monochrome tinten zijn ook helemaal mooi! Leuk dat je won bij Ellen, van harte! Goed weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit knap hoor want niet makkelijk om in monochrome tinten een mooie kaart te maken. Erg leuk zoals de inleg van kleur verloopt. het is een prachtig geheel!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je mooi gedaan. En er is geen stempel aan te pas gekomen. Dat is knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel blij met dit mooie kaartje! Het hangt al weer een tijdje boven mijn bureau. Kan ik er lekker vaak van genieten. En ook dit kaartje kwam niet alleen, maar vergezeld van een cadeautje. Zo lief! Woensdag hebben we onze eerste virtuele knutseldate. Superleuk. Straks eerst genieten van Coldplay en na het weekend ga ik aan de slag om iets moois te gaan maken. Althans, dat ga ik proberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je trouwens al gezien dat je met 'mijn' kaartje gewonnen hebt bij Craftliners? Hoe leuk (en verdiend) is dat!

   Verwijderen
 7. Wat een prachtkaart voor Ellen, mooi en rustig! Dat komt door de kleuren in 1 tint, ik hou ervan! Ben benieuwd wat ze bedacht heeft, ik houd het in de gaten! Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Danielle, leuk dat je een kaartje voor Ellen maakte als bedankje. Ziet er weer top uit. Ik ben eerlijk gezegd die challenge helemaal vergeten..... het is jou in elk geval goed gelukt.
  Ik ben heel benieuwd wat Ellen bedacht heeft. Maar dat lezen we natuurlijk tzt wel op jouw of haar blog.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kaartje heb je voor Ellen gemaakt! Ik zie haar stijl er wel een beetje in terug. Ben natuurlijk heeeeel nieuwsgierig wat ze verzonnen heeft voor je. Gezellig zo, dat bloggen hè?!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten