Doorgaan naar hoofdcontent

Kerst in de lift

Weer terug van vakantie! Het was heerlijk, al hadden we het weer niet echt mee.... Net zoals in Nederland, hadden we veel regen in Denemarken. We hebben toch veel gezien en gedaan en heerlijk uitgerust, dus een geslaagde vakantie! We kwamen donderdag naar huis, wat was het druk op de weg.... Een vermoeiende reis ;-) Maar we hebben nog een hele week om thuis te genieten!

Zondagochtend ging heel vroeg de telefoon. Dat kan niet veel goeds betekenen..... Mijn moeder was gevallen in de keuken en had een wond aan haar hoofd. Om acht uur zaten we al in het ziekenhuis, het moest gehecht worden. Gelukkig heeft ze, behalve wat pijn aan knie en schouder, er verder niets ernstigs aan over gehouden. Fijn dat we thuis waren zodat ik even bij kon springen, dan vind ik het heel fijn dat ik dichtbij woon!

Toen ik de nieuwe liftchallenge zag, was ik meteen weg van het idee. En kreeg op vakantie al meteen ideetjes. Het eerste idee heb ik vandaag uitgevoerd. En precies volgens mijn plan is het gelukt, dat gebeurd niet zo vaak ;-)


De prachtige grote letters zijn van Altenew, de Bold Alphabet dies. Ik heb iedere letter vijf keer uitgestanst, twee keer uit zwart, twee keer uit zilver en èèn keer uit wit papier. Voor het wit gebruikte ik watercolor papier van Tim Holtz, daar zit een beetje structuur in en dat vond ik voor zo'n kaartje met veel wit wel mooi. De letters bestempeld met sneeuwvlok stempeltjes. De tekst met dezelfde kleuren inkt (zwart glitter en zilver) gestempeld. Die is van Winnie&Walter. 


Reacties

 1. Hoi Daniëlle, je hebt een prachtige lift gemaakt vind ik. Je letters komen zo mooi naar voren en door het zwart-zilver-wit is de uitstraling zelfs chique. Héél mooi.
  Gelukkig dat jullie al terug waren van vakantie toen je moeder viel en dan is het zeker fijn om een steuntje te kunnen bieden. Hopen dat het snel weer beter gaat.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is schrikken zo'n bericht. Gelukkig dat het meeviel met wat ze heeft. Beterschap voor haar!
  Wow! Dat is een mooie kaart geworden, prachtige uitwerking van de LiftChallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw....wat een prachtige uitwerking van de liftchallenge, Danielle. Vind het een super mooie kaart geworden.
  En wat een schrik dat je moeder zo gevallen is. Gelukkig dat je in de buurt was en dat het uiteindelijk nog mee viel. Hopelijk is ze ook snel weer de oude!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. best schrikken dat je moeder gevallen is, gelukkig waren jullie al thuis!
  prachtige lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt.
  Heb je je blog veranderd? Ziet er wel mooi uit zo.
  Hopelijk hersteld je moeder gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee terug van vakantie! Jammer van het weer, maar wat heerlijk dat jullie lekker uitgerust zijn. En nog een week thuis vakantie is ook niet slecht. Eigenlijk waren jullie precies op tijd terug om voor je moeder te zorgen. Dat was schrikken, maar wel heel fijn dat jullie in de buurt waren. Toch?! Ik vind je kaart prachtig! Echt supermooi. De grote letters, het ophogen ervan, de leuke kleine stempeltjes. Alles klopt gewoon. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh jee.. dat is dan naar als je zo meteen je moeder zo hoort, schrikken! Maar inderdaad erg fijn als je dichtbij woont en bij kunt springen! Hopelijk herstelt ze snel.
  Jullie nog even nagenieten van de vakantie!
  Je kaart is een plaatje, mooi in deze winterse tinten èn als kerstkaart! Dank je wel voor het meedoen met de Litchallenge, Danielle.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Danielle,
  welkom terug. Jammer dat het een vermoeiende reis was en wat fijn dat je precies op tijd terug was voor je moeder. En dan ideaal dat je dichtbij woont. Gat het weer helemaal goed met haar? De schrik zal ze nog wel niet te boven zijn...
  En je lift vind ik geweldig!! Wat een gave letters heb je en mooi stempeltjes.
  Ben je deze week nog vrij?? Geniet er dan van!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je weer terug bent en ondanks het herfstweer dat jullie het fijn hadden.
  Gelukkig net op tijd voor je mama. Dat is schrikken!
  Je kaart is PRACHTIG.
  De opdracht is leuk maar ik heb nog geen idee gekregen... xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welkom terug en superleuk om weer een kaart van jou te zien. En wat voor één! WOW! Ik zie een winnaar; alles klopt. En ik ben fan:)

  Hé jesses wat akelig voor je moeder. Gelukkig liep het relatief "goed"af maar toch.....Wens je haar beterschap?

  Nog een weekje vakantie? Lekker van genieten! Ik ben lekker op dreef in mijn baan:)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha, gezellig dat je er weer bent! Met een pracht van een kaart, mooie letters, opgehoogd en gave stempels. Echt een plaatje! Wat een pech voor je moeder en wat een geluk dat je thuis was en in de buurt woont. Dat had ik vroeger ook met mijn moeder, zo fijn! Voor gezellige dingen, maar ook voor hulp. Beterschap voor haar en jij nog lekker een paar vrije dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, daar ben je weer. En dan ook nog met zo'n mooie liftkaart. Erg strak!
  Wat schrikken met je moeder, gelukkig was je thuis en kon je haar gaan helpen.
  Gaat het weer beter met haar?
  Een geslaagde vakantie dus?! Leuk, Denemarken stond op het lijstje van mijn ouders 2 jaar achter elkaar maar het weer hield ze tegen.
  Ik wil je bij deze ook bedanken voor je lieve kaartje die ik op de deurmat vond, zo lief! Ik was er even stil van. Wat doet een kaartje dan goed. Dank je wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat je de 'kleuren' zover doorvoert dat je het cardstock ook in diverse kleuren gestanst hebt. Het is een heel mooi kaartje geworden. Ik vond de challenge ook direct leuk, maar ik heb helaas geen grote letters. Geeft niks, volgende keer vast iets waaraan ik wel mee kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gezellig dat je weer terug bent Danielle! Natuurlijk jammer dat je vakantie voorbij is maar thuis is ieder miezerbuitje natuurlijk meteen heerlijk knutselweer en dat is ook wel weer fijn! Ook fijn dat je in de buurt was toen je moeder gevallen was. Hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter met haar. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vergeet ik nog te zeggen dat je kaart prachtig is! Heel stijlvol met het grijs en supercoole letters!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schitterende lift Danielle.....heel erg leuk gedaan!
  Ik wens je alle sterkte met je moeder.....dat was schrikken!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is schrikken, dat snap ik. Fijn dat je haar zo kan helpen!
  Je lift heb je mooi gedaan, heerlijk he als het dan ook zo lukt als je in je hoofd hebt!
  De kleurstelling vind ik prachtig. Nice weer, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten