Doorgaan naar hoofdcontent

Merry and bright

Soms moet je prioriteiten stellen, dat heb ik dus ook net gedaan. Nog niet met de poetsdoek door het huis geweest, maar wel een kaartje gemaakt voor de Dutch Card Lovers :-) Ik had een leuk idee in mijn hoofd (vond ik zelf dan) voor de challenge "een krans op je kaart". En aangezien die challenge bijna afgelopen is, vond ik net dat ik eerst mijn idee moest uitwerken. 

Dit is 'm geworden:


Een achtergrond van Distress Oxide, flink gespetterd met water. Een sterrenkrans van Memorybox met wat extra losse sterretjes van MFT, zo vond ik 'm niet ietsjes mooier. Het hertje is van Impression Obsession en de tekst van MFT (bewerkt met embossingpoeder van WoW). Hij is eigenlijk wel geworden zoals ik het bedacht had, en weer een kerstkaartje klaar!! 


Reacties

 1. Een hele mooie krans hoor en wat een gaaf hertje zo. mooie achtergrond ook. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel verstandig van jou om eerst lekker een kaartje te maken! En een hele mooi is het geworden! Leuke kleuren, toffe krans, echt een topper! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo liggen bij mij de prioriteiten ook, heel herkenbaar *lol*
  Mooie kaart hoor, die losse sterretjes geeft het net ietsje meer inderdaad. Mooie achtergrond ook.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super mooie kaart, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige krans gebruikt op je kaart!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed van je dat je zo duidelijk prioriteiten stelt, hahaha...mooi op tijd voor de challenge en een heel leuk kaartje! Ik zie de sterrenkrans en denk: ja, die heb ik een paar keer gestanst gekregen van iemand. Toch maar eens zoeken in dat bakje.
  Inmiddels wel met een poetsdoek door het huis geweest, of doe je dat morgen?
  Ik vond dat ik mijn surprise voor het grootste deel af moest hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij bent echt goed in het stellen van prioriteiten :-) Goeie keus om het poetsen uit te stellen (sowieso een rotklus). Je kaartje is geweldig! Prachtig van kleur en je sterrenkrans is ook zo leuk. Mooi dat het hert en de tekst donkerder zijn. Er is hier trouwens ook een hele mooie kaart van jou bezorgd! Superlief, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik had vanmorgen hetzelfde, eerst meedoen en dan andere taken. Jou kaart is echt hartstikke leuk geworden! Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij mij ook eerst een kaartje voor Dutch card lovers en gelukkig optijd af.
  De jouwe is erg mooi van kleur. Ook het model is prachtig.Hier morgen middag huishouden. Manlief heeft nachtdienst dus sssstttt. ( ga lekker shoppen morgenvroeg, en dat vind ik erg😉.)
  Fijn weekend en lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaart is PRACHTIG !!
  Echt super mooi! Goed dat je eerst even een momentje voor jezelf koos, stof ligt er straks terug weer, maar dit kaartje daar kan je iemand heel blij mee maken!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prima prioriteit! :)
  Prachtig kaartje als resultaat! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, met dat prioriteiten stellen van jou zit het we snor, groot gelijk! Ik vind je kaartje heel gaaf, erg mooi!! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Danielle.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk Danielle....mooi in deze kleur!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten