Doorgaan naar hoofdcontent

Beterschap in de lift

Voor de nieuwe liftchallenge ging ik aan de slag met mijn nieuwe pioenrozen stempels. Het is èèn van mijn favoriete bloemen, toen ik deze stempels zag was ik meteen verkocht. Ook het kader dat ik heb gebruikt is nieuw, zo leuk om kleine teksten in te stempelen. Ik maakte er ook al een verjaardagskaart mee, die komt later op mijn blog! De achtergrond heb ik gemaakt met Nuance poeder en de tekstjes zijn van Els Brigé. 


De bedoeling is om deze kaart te liften, dus een kader in het midden met tekst en "versiering" in de hoeken.


Reacties

 1. Heel mooi die pioenrozen!! Ik heb hem nog niet gezien, deze stempel. Je kaart is een plaatje! Mooi kader en leukop deze manier de teksten. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pooemrozen, ik ben er ook dol op! Zo mooi, deze bolle bloemen! Jouw kaartje is geweldig, echt gaaf en hele toffe kleuren! Fijne zondag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende pioenrozen!
  Prachtige liftkaart!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie liftkaart!
  Leuk de tekst zo n het midden op de mal.
  Achtergrond geeft iets extra's.
  Liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh dit zijn ook mijn lievelingsbloemen...zo jammer dat ze er maar even zijn. Een prachtige stempel die je heel mooi ingekleurd hebt. Ook het kader vind ik heel origineel met die kleine teksten Daniëlle, het is een hele geslaagde liftkaart vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gemaakt !
  fijne ZONdag nog !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke kaart, Danielle.
  En die verjaardagskaart die je bedoelt hangt waarschijnlijk hier aan mijn lijntje. Blij mee, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart, Daniëlle! Ik vind de challenge deze keer niet zo eenvoudig, maar jij wist er goed raad mee! Leuke mal, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben vandaag ook met de lift bezig geweest. Leuk is hij hè! Jou pioenrozen zijn schitterend en ook je achtergrond is prachtig! Pioenrozen zijn ook mijn lievelingsbloemen. Het tekstje op deze manier vind ik ook een vondst. Gaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart met de pioenrozen Danielle!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pioenrozen! Het waren de lievelingsbloemen van mijn vader en hebben daardoor een speciaal plekje in mijn hart. Prachtig zoals jij gelift hebt. De achtergrondstans laat zich inderdaad heel goed lenen voor het stempelen van kleine tekstjes, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige lift, Danielle, wat een mooi kader wat zijn de rozen gaaf, snap wel dat je ervoor viel. Mooie zachte kleurtjes koos je ervoor. Fijn dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi, prachtig en leuk bedacht deze lift.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi die bloemen, dat snap ik dat je daar voor viel!! Heel mooi opgezet deze lift. Tof gedaan, dank je wel voor het meedoen Daniëlle!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En dan te weten dat deze prachtige kaart hier bij mij op de kast staat te pronken Daniëlle
  Wat super lief van je om mij daarmee te verrassen...Ik ben daar echt blij mee en zeker ook de lieve woordjes die je erin geschreven hebt...Het zijn de warme schouderklopjes ...waar ik veel moed uitput..Ik ben langzaam aan het herstellen ...maar moet nog regelmatig mijn rust nemen merk ik wel...Nu juni daaraan werken en hopelijk kan ik dan in juli en augustus gaan genieten van de zomer...
  Op 7 september weer een nieuw CT scan
  Dank je wel hoor!!!!
  lieve groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten