Doorgaan naar hoofdcontent

Wow! You did it!

Met dit mooie weer heb ik weinig zin om te knutselen. Verder zijn we de woonkamer aan het opknappen, maar het is steeds te warm om de muren en plafonds te verven (het droogt echt te snel.....). Wat een probleem, dat maken we niet vaak mee in Nederland ;-) Ach, met dit weer zitten we toch niet binnen, dus een lege kamer is niet zo erg nu.


Een diploma halen, daar hoort een feestelijk kaartje bij! Voor jongens vind ik het altijd moeilijk iets te verzinnen. De MFT vuurwerk stempels vind ik voor jongenskaarten erg leuk en die heb ik gebruikt voor deze kaart. De WOW mag er best een beetje uit springen, die kreeg dan ook een fel kleurtje met glitter!Reacties

 1. Erg leuke kaart, Danielle.
  En succes met het opknappen van de woonkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele leuke kaart!!
  Succes met de klusbezigheden,
  liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele leuke feestelijke kaart Daniëlle. Hij spat van het scherm ;P Wij zijn de buitenboel aan het schilderen maar ook dat gaat moeizaam door de hitte. Ach eens zal het wel omslaan. Sterkte en succes met de woonkamer.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke geslaagd kaart. Voor jongens is het altijd wat moeilijker, vind ik. Oei, wat een drama dus met het klussen. Toch wel bizar dat zoiets in Nederland gebeurd. Niet kunnen klussen omdat het te warm is. In ieder geval veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk kaartje voor een mannelijke geslaagde. De vuurwerkstempels zijn inderdaad erg gaaf. Dank je voor het meedoen bij ons van K&K.
  En nee, dit weer is een uitzondering, genieten zo lang het duurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt lekker feestelijk!
  Ik heb wel zin om te knutselen maar smelt weg op mijn knutselkamer, maar wachten op iets koeler weer. Ach, we hebben zomers gehad waarin we weg dreven van de regen dus dit is wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart, Daniëlle! En inderdaad: deze stempels zijn heel geschikt voor jongenskaarten. De 'wow' springt er echt uit doordat je het met glitterpapier hebt gedaan. Succes met het opknappen van de woonkamer. Aan de weerberichten te zien zal het nog wel even duren voor je verder kunt, maar op een dag zal het toch weleens wat koeler worden?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Feestelijk is ie zeker met al het vuurwerk. Het is eigenlijk nergens goed weer voor. Alleen een goed boek pakken en lekker gaan relaxen ;-)
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaart , dat vuurwerk leent zich er goed voor.
  Die kamer van jullie komt voorlopig niet af denk ik, gezien de weersvoorspellingen. Misschien moet je s'avonds en s'nachts aan de slag ;-)

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is echt te warm voor wat dan ook. Maar we kunnen niet klagen over de vakantie van de kinderen, hahaha. Mooi feestelijk kaartje. Leuk voor veel gelegenheden dat vuurwerk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben eindelijk weer eens een blogrondje aan het maken en zie dat dit het laatste berichtje is dat jij geplaatst hebt. Van 17 juli al weer, bijna een maand geleden. Maar gereageerd heb ik nog niet, hihi. Komt door de vakantie. Op de één of andere manier komt het er niet van om te bloggen en te knutselen. Maar gelukkig hebben we elkaar wel 'gesproken' via Instagram. Hoe gaat het met jou en Vincent? En met je schoonmoeder? Hoop echt dat jullie een beetje rustige zomer hebben gehad. O en is de woonkamer al klaar? De kaart is trouwens heel mooi! Die vuurwerk-stempels zijn geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  เว็บ แทง บอล

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten