Doorgaan naar hoofdcontent

Tropische sferen


Mijn vakantie is aangebroken, heerlijk! Morgen vertrekken we naar Andalusië, ik kijk er echt naar uit. Vandaar dat ik ook in de tropische sferen blijf, met de superleuke Stampin'Up serie Tropical Chic. Het papier, daar ben ik weg van. Ik heb voor mijn doen al veel gebruikt uit het blokje en dat zal volgende zomer vast ook weer vaak uit de kast komen. Ik heb er verschillende kaartjes mee gemaakt, allemaal heel verschillend. De bovenste is voor mijn tante, die is in onze vakantie jarig dus het kaartje moest alvast klaar. De middelste is naar Hongarije gegaan, naar de oma van Livia en Viktor. En de onderste is al een tijdje geleden verstuurd, naar een jarige "penvriendin" waar ik regelmatig kaartje mee uitwissel. 
Reacties

Diny zei…
Wow.....wat een prachtige serie kaartjes heb je gemaakt Danielle!
Groetjes Diny
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat een mooie serie kaarten heb je gemaakt met dat papier! Ik vind vooral de tweede heeeeeeeel mooi! En wat lekker, naar Andalusië! Heerlijk als je vakantie hebt wanneer de rest van Nederland aan het werk is (hier zit nog iemand die 3 weken vakantie heeft....) Geniet er lekker van!
ik vind het ook schitterend papier!
veel plezier in Andalusië, wij waren er in mei!
Nancy
Rosina zei…
Prachtige kaartjes heb je gemaakt met dat mooie designpapier en stansjes Daniëlle
Ik wens je een hele fijne vakantie toe...geniet ervan!!!
groetjes Rosina
Je@net zei…
Erg leuke kaart, Danielle.
En een fijne vakantie gewenst!
Sarah zei…
Wauw! Prachtige reeks.
Met dit mooie papier in bezit, zou ik toch ook voor de flamingo gaan....
Goede vakantie!
Rhodé zei…
Leuke serie met, als ik het goed zie, allemaal verschillende modelletjes. Je bent goed bezig geweest! Geniet van je vakantie!
Wat een leuke serie kaarten heb je gemaakt! Ik heb de bundel gekocht (nog niet gebruikt.. oeps) maar niet het papier. Nu ik dit zie vrees ik dat het toch een keer in mijn winkelmandje beland... Superveel plezier in Andalusie, ben er nooit geweest maar ik hoorde dat het er heel mooi is! Geniet!!
Ellen zei…
Heerlijk zeg, vakantie! Iedereen weer aan het werk, zitten jullie heerlijk in Andalusië. Leuk hoor. Hebben jullie plannen om uitstapjes te maken of wordt het vooral een relax-vakantie. Lekker boeken lezen op jullie balkonnetje bijvoorbeeld.
Je serie tropische kaarten is superleuk.
Unknown zei…
Beautiful image the building You chose well for the theme.
เว็บ แทง บอล