Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Rhodé. Of ik het leuk zou vinden om met haar te swappen. Nou, vast en zeker!! We gaan vier keer per jaar een pakketje uitwisselen. En dan met ieder pakketje drie kaartjes maken die we op dezelfde dag plaatsen. Rhodé heeft het eerste pakketje verzorgd, erg leuk! En heeft meteen gezorgd voor een leuke uitdaging, het thema is namelijk mannenkaarten. Bij ieder kaartje hoort een "opdracht" en voor vandaag was dat "gebruik het snorretje".

De papiertjes in het pakketje vind ik eigenlijk te mooi om te gaan gebruiken.... Oei, maar het moest toch natuurlijk ;-) Ik heb zelf nog wat okergeel toegevoegd, dat frist het kaartje een beetje op. En dit kaartje heeft ook al een bestemming, een oom van Vincent is binnenkort jarig èn heeft een snor! Helemaal goed dus!


Dit leuke pakketje kreeg ik van Rhodé! Met een lief kaartje erbij!Ik vind het super leuk om nu ook eens met iemand te swappen, leuk dat je aan mij dacht en bedankt voor het leuke eerste pakketje Rhodé! Ik ga nu snel bij jou kijken, ik ben heel benieuwd! Reacties

 1. Heel leuk! Dat okergeel haalt het inderdaad mooi op. Ben benieuwd naar jullie volgende kaartjes. Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk idee! Helemaal leuk met een leuke kaart er bij! Ben benieuwd wat je met het pakje gaat maken! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das leuk, swappen met Rhodé! Wat een goed idee van haar en wat ben je verwend met gave spulletjes. En een leuke opdracht ook deze eerste, een mannenkaart met snor. Ziet er hartstikke leuk uit. Tof ook dat je er al een bestemming voor hebt. Hoe is het trouwens met je nek/arm? Al wat minder last?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk kaartje, Daniëlle! Het oker is leuk en het blauw, heel subtiel achter de gaatjes, vind ik echt top! Het is een echte mannenkaart geworden.
  En inderdaad: mijn vakantie is begonnen. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie ook gaan swappen! Jullie stijlen passen ook mooi bij elkaar. Ik Swap samen met Cornelie en het is altijd weer een feestje om zo een pakketje te maken of te ontvangen.
  Deze kaart met snor is superleuk, mooi dat okergeel erbij. En perfect dat je hem ook nog naar iemand met snor kunt verzenden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk kaartje voor een man!
  Je hebt een leuk pakketje gekregen.
  Veel swap plezier!
  Fijn weekend, lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zit wel snor die swap-date van jullie ;p Het eerste exemplaar is al een hele mooie kaart. Lekker fris met dat okergeel erbij en ik verbaas me steeds weer dat die stiklijntjes van de stansen zoveel toevoegen aan het geheel. Gaaf Daniëlle.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk kaartje heb je gemaakt met het swappakketje..
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt gezellig en leuk, jullie samen aan de swap! Jullie eerste kaartjes beloven al veel goeds! Kaart met snor...dat is iets voor Hans! Zonder gekheid, geweldige stoere kaart! Weer aan de knutsel jij, gaat het een beetje?
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk om met iemand te swappen! Leuk pakket ook!
  Je kaartje is geweldig, dat okergeel haalt het inderdaad helemaal op. Het is een originele mannenkaart geworden.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk!
  Ik ga gauw bij Rhodé kijken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh leuk zeg! En ik snap dat je de papiertjes te mooi vond om in te knippen...daar heb ik ook vaak last van. Leuk die snot zo centraal. Ik ga zo eens even bij Rhodé kijken wat zijn ervan gebrouwen heft!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat jullie samen gaan swappen, Danielle.
  En wat een mooi pakketje. Je eerste kaart is dan ook al erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk! En ook dat je zo enthousiast bent! Het is dan ook een erg gaaf pakketje en jouw kaart ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten