Doorgaan naar hoofdcontent

5 jaar 52 Weeks to Christmas

Ik doe niet aan goede voornemens, maar ieder jaar rond de kerst denk ik wel, waarom maak ik door het jaar heen niet wat vaker een kerstkaartje? De dames van het 52 Weeks to Christmas challenge blog begrijpen dat en zijn wel zo verstandig, zelfs al 5 jaar lang! Vandaar hun leuke challenge, maak een kaart met vijf (dingen) erop. Mijn eerste kerstkaart voor 2020 is dan ook klaar :-) Een kaartje met vijf cadeautjes én vijf sneeuwvlokken!Gefeliciteerd met jullie jubileum en ik ga proberen wat vaker door het jaar heen mee te doen! Dat scheelt straks weer decemberstress ;-)

Reacties

Sarah zei…
Super lief en mooi! X
schattig kerstkaartje, leuk dat je meedoet met onze verjaardagschallenge!
groetjes
Nancy 52WTC
Diny zei…
Wat een super leuk kaartje heb je gemaakt.
Groetjes Diny
Wat een ontzettend leuk kaartje is het geworden! Ik heb die set ook, de pinguïns zijn zo leuk! Groetjes Linda
wat een lief kaartje, gezellig hebben ze het daar!!
Gezellig dat je meedoet met de feestchallenge bij 52WTC.
Liefs Annemarie en Merit DT52WTC.
Wat een leukerd weer! Die pinguins zijn geweldig, jammer om ze een heel jaar in de kast te leggen. Dus je hebt groot gelijk, het is zo leuk om kerstkaartjes te maken dat het slim is om het een beetje te spreiden door het jaar heen.
Rosina zei…
Heel mooi is dit kaartje met die schattige stempeltjes Danielle...zo leuk gedaan!!!
bedankt voor je deelname bij deze jubileum challenge
groetjes Rosina
DT 52 WTC
Wat een leuke kaart is het geworden, jij bent ijverig geweest en hebt zelfs 2x5 dingen op je kaart. Bedankt dat je mee doet met onze feestchallenge, bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.
GerJanne zei…
Het is een ontzettend leuk kaartje geworden. Die 5 pakjes zijn mooi verdeeld. En wel jammer voor je dat ik ook net die driehoekjes gebruikte. Ik ken het gevoel dat je dan toch wat anders wil gaan doen... had ik ook. Ik kijk eerst even wat er al bedacht is en dan wil ik iets anders..
Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt Daniëlle. Een mooie achtergrond voor die leuke pinguïns. Gezellig die versierde iglo :)
Leuk dat je meedoet aan de jubileum-challenge van 52 weeks to Christmas.
Lieve groetjes Miranda dt-52 WTC
Jantine zei…
Prachtige vrolijke kerstkaart, Daniëlle. En dit is toch een wat andersoortig goed voornemen ;-)
Leuk dat je meedoet met de jubileumchallenge van 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC
Marijke zei…
Een gezellige boel bij de pinquins met kerst! Leuke cadeautjes en natuurlijk ook wat sneeuw! Helemaal top! Bedankt voor je leuke bijdrage aan de jubileumuitdaging van 52 WTC. Groetjes Marijke.