Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé #26

Deze eerste vrijdag van augustus zijn Rhodé en ik er weer met een swap kaartje. Voor deze keer was de opdracht “een slimline kaart met fruit”. Alle fruitstempeltjes zijn gebruikt voor deze kaart! Erg leuk om te doen, maar het kleuren vond ik lastig. Er zijn bijvoorbeeld drie “rotte” peren in de prullenbak gegaan voor ik deze klaar had ;-)


Natuurlijk ben ik weer super benieuwd naar het kaartje van Rhodé! Dit is het pakketje waar we mee aan de slag zijn gegaan:



Reacties

Rhodé zei…
Haha, door jouw post op Insta realiseerde ik me ineens dat het alweer tijd was voor Swap Friday! Snel even de berichtjes gemaakt en zodoende was ik toch nog redelijk op tijd. Ik vind het zo leuk dat je die bosvruchten ook nog een plekje op deze kaart hebt weten te geven. Erg leuk, zo.
Diny zei…
Wat een prachtig kaartje met het gezellige fruit erop Danielle!
Groetjes Diny
Een leuke kaart met gelukkig een frisse en fruitige uitstraling. Ik moest zo lachen om je "rotte peren".
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Wat een leuke fruitige kaart heb je gemaakt. Ziet er meteen vrolijk uit. En je rotte peren in de prullenbak? Nu maar hopen dat er geen fruitvliegjes op af komen...hebben we ondanks de niet zo hoge temperaturen veel last van ..
Wat heerlijk s'zomers dit frisse fruitkaartje!! Ondanks de rotte peren is het je toch heel goed gelukt. Altijd genieten die swaps van jullie!