Doorgaan naar hoofdcontent

Muisjes in de lift

 De lopende liftchallenge, een schommelkaart maken, vond ik zo leuk! Echt een model dat ik nog nooit gemaakt had. Ik heb een paar muisjes en een feestelijke cupcake gebruikt. De leuke teksten van Carlijn erbij gebruikt. Allemaal in de favoriete kleurtjes van de jarige deze week, roze, paars en geel. Ik hoop dat ze het kaartje leuk gaat vinden! Ben er best wel even mee bezig geweest de afgelopen dagen ;-)


Wat een heerlijk weer is het hè…. Echt nog even genieten! We hebben net anderhalf uur gewandeld, dus weer genoeg bewogen voor vandaag ;-) Fijn weekend nog! 

Challenges: Liftchallenge - maak een schommelkaart

Reacties

Rhodé zei…
Leuk, leuk! Ik kan me voorstellen dat je er even mee bezig was. Maar je hebt dan ook wel een hele leuke, feestelijke kaart! Dit is echt een topset!
Wat is er niet leuk aan te vinden? Hij is gaaf Daniëlle, heel feestelijk met dat leuke dessin-papier en die lieve muisjes. Ik vind hem top :)
Lieve groetjes Miranda
GerJanneke zei…
Het is een ontzettend leuk kaartje! De muisjes doen het er leuk op. En je papier is ook heel feestelijk! Ik ben er het afgelopen weekend ook mee bezig geweest. Zo leuk om te doen. Komt dinsdag of woensdag op mijn blog.
Marjan zei…
Wat een droppie, Danielle! Superlief die muisjes en leuk feestelijk papier ook gekozen inderdaad! Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge dank je wel!
Eén en al feestelijkheid dit schommelkaartje! Helemaal leuk vind ik hem, weet zeker dat de jarige blij verrast zal zijn! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge. En ja, genieten hè, die nazomer!
Cornelie zei…
Het feest spat van je kaartje af. En je kunt zien dat het met heel veel zorg is gemaakt. Heel erg leuk!
Wij genieten ook zo van het zonnetje. Lekker nog even vitamine D opsnuiven ;-)
Leuk dat je er weer bij was Danielle, dank je wel1
Bernadet zei…
Wat een superschattige kaart is dit Daniëlle!
Kekke Kaarten zei…
Wat is het een mooi kaartje geworden. Erg vrolijk door de kleurtjes! ```````Wat ik een leuk detail vind is dat je het vellum een ' scalloped' randje hebt gegeven. Een geslaagd kaartje!