Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé

 De allereerste vrijdag van 2022 zijn Rhodé en ik er weer met een swap bericht. Rhodé maakte een heel leuk pakket dat ik op mijn verjaardag open mocht maken! Dat was super!


Als eerste opdracht had Rhodé bedacht dat we de stansen moeten gebruiken. Ik heb twee heel verschillende kaartjes gemaakt. Ik zag meteen een soort schudbol in de mallen. Mijn eerste kerstkaart voor dit jaar is klaar :-)

Ik ben benieuwd naar de creatie van Rhodé, jullie ook? 

Reacties

Sarah zei…
Prachtige bloemen kaart en gelijk dat je ook ineens een kerstkaart maakt. 😉
mooie kaarten hoor en jij gebruikte dus wel die mooie papiertjes :)
Marjan zei…
Ik kom net bij Rhodé vandaan, ook hier bij jou superleuke kaarten gemaakt met het leuke pakket!
Rhodé zei…
Dat idee van de schudbol had ik er nog niet in gezien. Die ga ik onthouden! Je kaartjes zijn supermooi. Ook leuk om die bloemen in het frame te plaatsen.
Je@net zei…
Wat een leuke kaarten heb je er al mee gemaakt, Danielle!
Wat een leuke kaarten heb je met het swappakket gemaakt Daniëlle. Een vrolijke kerstkaart met sneeuwbol en een vrolijke fleurige kaart. Top.
Lieve groetjes Miranda
Mooi!! Daniëlle,

Heel wat anders maar ik vind ze super. Vooral je
"sneeuwbol".

Groetnis fan Ina

Jij bent wel heel snel met je kerstkaarten!! Maar wat is hij leuk! Het is inderdaad wel een soort van schudbol deze vorm. Maar ook je bloemenkaart is prachtig. Twee hele toffe kaartjes met dit mooie pakket!
Cornelie zei…
Wat een heerlijk pakket. Super mooie spulletjes allemaal. Daar kun je toch alleen maar blij van worden. Je kaartjes zijn tof en ook gelijk een kerstkaart, wauw! Een schudbol snap ik dat je dit er in ziet...nu nog een shakerkaart ermee maken... Ik daag jou ook gewoon uit ;-)
hahaha, grappige kaartjes heb je gemaakt, mooi gedaan. helemaal gelukt zo,
een fijne week,
grtjs,martina