Doorgaan naar hoofdcontent

Wintervogeltjes

De challenge bij de Dutch Card Lovers “wintervogel” daagde mij uit om deze lieve vogeltjes van MFT te gebruiken voor een verjaardagskaart! 

Ik gebruikte een slimline mal en kleurde de vakjes met distress inkt. Met dezelfde kleur en met witte verf heb ik wat gespetterd. De vogeltjes zijn allemaal lekker warm aangekleed, echte wintervogeltjes ;-)


Challenge: Dutch Card Lovers #354 Wintervogel

Reacties

Sarah zei…
Geweldig! Prachtig!
Rhodé zei…
Ik dacht wel dat jij mee zou doen met deze challenge. Die vogeltjes van jou lenen zich er goed voor. Heerlijk dat je zoveel vogeltjes kwijt kunt op een slimline kaart. Het is weer een prachtige kaart geworden!
!neke zei…
Ik vind hem top !!!!
Groeten Ineke
karin zei…
Prachtig kaartje met de vogeltjes erop!
Groetjes,
Karin
Jaaa, ik zag je kaartje al ergens voorbij komen en ik dacht, ze kan wel meedoen met de challenge! Maar dat had je al gedaan! Heel leuk kaartje 🥰 Leuk dat je meedoet bij DCL 🌺☕
Wat een geweldig leuk kaartje Danielle! Je hebt zoveel van die gezellige wintervogeltjes op je kaartje weten te verwerken.. ik vind hem super!! Dankjewel voor het meedoen met de Dutch card lovers challenge.
Oh wauw die is gaaf, volgens mij heb je een toppertje te pakken Daniëlle. Leuk al die verschillende "wintervogeltjes" en de achtergrond is ook mooi bedacht en gemaakt. Ik ben er weg van.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Oh wat een plaatje is dit!! Deze gaat hoge ogen gooien, zeker weten! Deze set heeft al heel wat mensen blij gemaakt denk ik! Niet in het minst jouzelf natuurlijk!
Cornelie zei…
Wat een onwijs mooi kaartje! Deze set, ik blijf verliefd, heb deze niet, je kan niet alles hebben, maar hoe leuk is dit!
Super mooi gemaakt Danielle!
Eva Wilson zei…
Thanks for sharing. I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.

Regards,
Online Essay Help