Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #95

Ik moet eerlijk bekennen, ik bekijk ontzettend graag allerlei blogs maar het zelf bloggen was van korte duur. Maar..... Nu ik de liftchallenge zag (en eigenlijk ook al die van de vorige keer) wilde ik zo graag meedoen dat ik nu toch weer een bericht plaats. En ben ook vast van plan om wat vaker berichten te gaan plaatsen!

Ik vond het erg leuk om een achtergrond te maken van gestanste Hello's, gemaakt met Dienamics van MFT. De typemachine stempel van de PenPals collectie van Pink Paislee past er perfect bij, net als het tekstballonnetje. Allebei met foamtape verhoogd opgeplakt. Een leuk kaartje om "zomaar" te versturen!

Reacties

 1. Erg leuk dat je ons gevonden hebt en dat je mee wilt doen. Hopelijk vaker, want dit is een mooie lift! Mooie dies en niet onbelangrijk met zo'n kaart... ook netjes geplakt!.De turquoise embellies zijn er leuk bij! Dank je wel voor het meeliften en hopelijk tot een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Danielle,
  ik zag dat je volger bij mij bent geworden, wat ik ontzettend leuk vind. Ik hoop dat je een blogger wordt, want het in heel gezellig in Blogland. Je zult merken dat je meer volgers krijgt als je zelf reacties gaat achterlaten. zo krijg je zelf ook meer ideetjes en je inspireert anderen.
  Jouw kaart is heel gaaf! Blij dat je hem met ons deelt!
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook leuk met de typemachine, maar mijn voorkeur gaat dan toch naar de tweede!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten