Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge op herhaling.....

Al een paar volgers er bij, super leuk!! Toen ik de liftchallenge zag, had ik gelijk twee ideeën in mijn hoofd. Het eerste idee, met de tekststansjes, heb ik al eerder geplaatst. Gisteren het tweede idee uitgewerkt. Niet met teksten als achtergrond, maar sterren in allerlei maten. Ik heb een kerstbal label van de Action bestempeld met een prachtige tekststempel van het Scrapbookatelier en met WOW embossingpoeder bewerkt. Een gouden glitterrandje en gouden strik om het wat feestelijker te maken..... En toen miste ik toch echt nog iets. Het kaartje even laten liggen en nog eens bekeken..... Ineens wist ik het: kleine houten sterretjes zodat de kleur van het label weer terug komt en de kaart wat meer diepte krijgt. Dit is het geworden:

 
Deze kaart laat ik ook graag mee doen aan de liftchallenge. En weer een kerstkaartje klaar ;-)


Reacties

Brendaxx zei…
Deze is ook erg leuk!
Marjan zei…
Deze lift is een mooie, erg leuk die sterren en je hebt ze qua plaatsing ook goed verdeeld. De strik en rand en de houten sterretjes maken het echt af. Dank je wel voor het meeliften, Danielle!
GerJanne zei…
Hoi Daantje/Danielle,
dit is een supermooie liftkaart! Prachtig met dat hout en kraft. Gebeurt mij ook wel dat k een kaart de volgende dag nog even bekijk en dan een goed idee krijg.
Groetjes,
GerJanne
Cornelie zei…
Ja, super mooi gedaan! Alles past zo goed bij elkaar! Prachtige lift. Leuk dat je nog een kaart hebt ingezonden, dank je wel!
Leni zei…
Hoi Danielle Gefeliciteerd met je plaats in de top 3 daar staan we dan te pronken super leuk

Groetjes Leni