Doorgaan naar hoofdcontent

Hello, how are YOU?

Tijd, tijd, ik heb veel te weinig tijd ;-) Eigenlijk niet helemaal waar, maar met het warme weer van de afgelopen week heb ik meer buiten dan binnen geleefd. Als ik thuis was dan, want ik ben vandaag aan mijn laatste werkweek voor de vakantie begonnen.....

Ik wilde wel graag nog mee doen met de challenge van het City Crafters Challenge Blog. Een leuke uitdaging, met als thema It's all about you. Ik wilde een kaartje maken voor een lieve kennis die laatst geopereerd is. De operatie heeft een nogal vervelende nasleep gehad en dan is een kaartje met de vraag "how are you" wel op zijn plaats!

Meestal als ik nog even snel een kaartje wil maken lukt het niet, vandaag gelukkig wel. Met de leuke Halftone Hello stempel van Altenew de teksten gestempeld. Een stencil van Tim Holtz met distress inkt gebruikt voor het blokjes patroon. Toen vond ik het toch wat kaal en heb er wat scribbles van MFT bij gestanst. Een paar enamel dotjes erbij en mijn kaartje is klaar! 


Met dit kaartje doe ik mee met challenge 326 van het City Crafters Challenge Blog

Reacties

 1. Oeh wat gaaf; prachtig met gebruik van dat stnecil en distress inkt! En past perfect bij het thema van onze challenge! Superleuk dat je meedoet bij CCCB Danielle; dank je wel!

  Buiten CCCB blog ik nog niet zoveel. Ik heb nog vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Danielle. Leuk kaartje. Link je hem ook bij de Abc challenge van Erna. Want daar koos ik toevallig deze maand de y van you. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Danielle,
  ja dat is wel een probleem van velen onder ons denk ik. We willen allemaal heel veel tijd om lekker creatief te zijn, denk ik. Maar ik spreek voor mijzelf, maar herken het dus zeker. Maar ja, ook van het mooie weer moeten we natuurlijk genieten....;-)
  Je kaart is wel heel mooi. Ik vind de kleuren die je hebt gekozen, heel gaaf!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Danielle! En wat je zegt over tijd in de zomer met het lekkere weer is helemaal waar....ook bij mij is het zo!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geworden, mooie kleuren ook. Ook snel kan goed zijn he? Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw snelle kaart is superleuk geworden! Ik hou van deze kleuren en van tekst. Precies in mijn straatje dus. Ook gaaf hoe je het stencil hebt gebruikt. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a lovely card for our challenge! Thanks so much for playing along at CCCB!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart,Daniëlle.Mooi stempelwerk.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knappe snelle kaart hoor, prima gelukt!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi dit kaartje Daniëlle...wat leuk gedaan met die stencil....Ik zal ze ook nog eens tevoorschijn halen...
  en ook ik geniet volop van het zomerse weertje...en dan komt het kaartjes maken en zeker het reageren soms wel eens in de knel...

  groetjes Rosina...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig kaartje, Daniëlle! Helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten