Doorgaan naar hoofdcontent

City Crafter Challenge - sketch

Super bedankt voor alle lovende reacties op mijn liftkaartje, erg leuk om te lezen! Ik volgde al heel lang blogs maar heb eigenlijk altijd gedacht dat mijn kaartjes niet echt "blogwaardig" zouden zijn en dat hield me tegen zelf te bloggen. Nu ben ik echt blij dat ik er toch (weer) mee begonnen ben een tijd geleden, het is echt zo leuk! Zowel het inspiratie opdoen bij anderen, als de leuke contacten en de reacties die je zelf op je kaartjes krijgt. Geen spijt van dus!

Nog zo'n leuk challengeblog, het City Crafter Challenge Blog. Steeds heel verschillende challenges, altijd leuk om mee te doen!

Deze keer is de opdracht vrij eenvoudig, er is een leuke sketch. Ik heb er net een kaartje voor gemaakt. Het papier is van Jen Hadfield / Pebbles. Super leuk herfstpapier. De letters ook uit het papier gestanst, de stansjes zijn van MFT. Groetjes met de lettertang gemaakt. En de blaadjes stansen kocht ik van de week via Marktplaats, ze zijn iets kleiner dan ik had gedacht maar voor dit kaartje prima! Ik doe dus graag mee met challenge #334 op het City Crafter Challenge Blog!




Dit is de sketch, een leuke toch! Meedoen zou ik zeggen :-)


Reacties

Ellen zei…
Ja nou, scrappen en bloggen is zeker heel erg leuk! Tijdrovend, maar leuk. CCCB heeft zeker vaak toffe challenges. De schets van deze keer heb jij gebruikt om een heel mooi kaartje te maken. Echte herfstkleuren heb je gebruikt, sfeervol.
Sylvia zei…
Hallo Daniëlle,

Hele mooie herfstkaart.Prachtige kleurtjes.Alles past zo mooi bij elkaar.

Ik sluit me aan bij mij voorhanger bloggen is superleuk,maar kost inderdaad veel tijd.Ik ben blij dat je toch bent gaan bloggen.Kunnen wij je mooie creaties ook bewonderen :).Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.
karien zei…
heel leuk herfst kaartje mooie kleuren
Groetjes Karien
Dora zei…
Mooie kaart gemaakt. Die blaadjes zijn zo leuk.
Fijn dat je blogt, Ik vind bloggen veel leuker.
een leuke herfstkaart !
grtjs,martina
x
Wat heb je een leuke herfstkaart met die sketch gemaakt Daniëlle. Mooie warme kleuren zijn het toch in dit jaargetijde. Mooi zijn die gestanste blaadjes.
Lieve groetjes Miranda
Sarah zei…
Ik volg je graag. Doe graag bij je inspiratie op! Je kaartje is mooi.
Ik ging vandaag ook met de schets aan de slag. Ik toon het zondag. Cccb is mijn favoriete challenge blog. Ik ben volgende week gastdesigner, jij ook binnenkort hé ? Fijn weekend!
Larissa zei…
Tof herfst kaartje, mooi gemaakt.

Je@net zei…
Wat een leuke herfstkaart, Danielle!
Stella zei…
Ik vind het zo leuk om je te volgen; ik doe hier vaak inspiratie op! Jouw herfstkaartje is prachtig; en de perfecte uitwerking van Kirsty's sketch. Superleuk dat je weer meedoet bij CCCB. Dank je wel Danielle!
GerJanne zei…
Hoi Danielle, ja, zo leuk dat bloggen en die contacten. Ik geniet er elke dag van. Inspiratie opdoen en ook horen wat anderen van mijn kaartjes vinden.
Zo leuk dat er tips gegeven worden, daar hebik wat aan.
Jouw kaart is heel leuk, mooie kleuren en je blaadjes zijn misschien wat klein, maar dan kun je er tenminste meer dan 1 op je kaart doen. Altijd leuk in de herfst.
Groetjes,
GerJanne
Marina zei…
Beautiful rich and autumnal card. Thanks for joining in at City Crafter.
Marjan zei…
Mooi dat je er geen spijt van hebt, het is ook gezellig dat bloggen. Mooi kaartje maakte je, echt herfstsfeertje op je kaartje. Lief die kleine blaadjes!
Ros Crawford zei…
Fabulous card for our challenge!! Thanks so much for playing along at CCCB!!