Doorgaan naar hoofdcontent

Let's Celebrate

Een heerlijk weekend achter de rug, ik hoop jullie ook. Zaterdag uit eten geweest met mijn schoonzusje en haar gezin. Gisteren zijn we even naar het buurdorp gefietst, waar een Pluk & Oogstfeest georganiseerd werd op een prachtig landgoed waar we vaak gaan fietsen. Het was ontzettend druk, maar ook echt leuk opgezet.


Afgelopen zaterdag was Mariken jarig. Natuurlijk ging er een kaartje op de post! Ik gebruikte de mooie Stitched Flowers van MFT. Een papiertje van Lawn Fawn, ik weet dat Mariken ruitjes wel kan waarderen ;-)


De mooie Celebrate stans is van Sugarpea, ik heb de tekstjes uit de bijbehorende stempelset in het bruin gestempeld. Een paar sequins in bijpassende kleurtjes maken het toch net iets feestelijker.



Reacties

Je@net zei…
Wat een lief en fleurig verjaardagkaartje, Danielle!
Dora zei…
Mooie kaart met die bloemen.
Maria V zei…
Wat een gezellig verjaardagskaartje voor Mariken. Leuk zo met de ruit en bloemen. Stand is ook geweldig. Hier is Mariken vast erg blij mee.
Marjan zei…
Klinkt leuk, jullie weekend! Gaaf kaartje voor Mariken, dat leuke ruitjespapier combineert mooi met de bloemen! leuk die tekst in een bijpassende kleur!
Ellen zei…
Perfect kaartje voor Mariken: ruitjes en bloemen. Mooie woordtans ook die je gebruikt hebt. Wat heerlijk dat jullie zo'n leuk weekend hebben gehad. Oogstfeest, fietsen... klinkt goed.
Thea zei…
Supergaaf kaartje voor Mariken, valt vast goed in de smaak! Zo te lezen in je berichtje heb je een heerlijk weekend achter de rug, wij hebben zaterdag nog een tocht gemaakt met een pauze van koffie en kersenvlaai.

Fijne dag,
groetjes Thea
Sarah zei…
Van alles wat je gebruikte op je kaart ben ik grote fan! Zo' n leuk geheel!!
Xxx
karien zei…
Een hele mooie kaart!! leuke kleurencombi
Groetjes Karien
Stella zei…
Dat klinkt als een fantastisch weekend! En je kaart; niet alleen Mariken zal er wég van zijn; dat ben ik ook :)
Fijne avond!
Rosina zei…
een prachtig kaartje heb je voor de verjaardag van Mariken gemaakt Dora...wat een leuke bloemen erop...
en fijn dat je zo genoten heb van het afgelopen weekend...

groetjes Rosina
Larissa zei…
Prachtig, lekker vrolijk.
Die steelt de show bij Mariken op de kast.
En fijn dat het weekend zo leuk was, gaat alleen veel te snel voorbij he?!
GerJanne zei…
Dat klinkt inderdaad als een gezellig weekend. En je kaartje is top! Gaaf dat ruitjes papier! Gaat Mariken leuk vinden, zeker weten!
GerJanne
Sylvia zei…
Mooie kaart ,Daniëlle.Leuk en vrolijk gekleurd DP en bloemen.Alles past heel mooi bijelkaar.

Groetjes,Sylvia.
Kaartenkraam zei…
Wat een geweldige kleuren heb je voor deze kaart gebruikt, prachtig! De bloemen zijn prachtig en erg mooi als tegenhanger voor de 'stijve' ruiten op het dessinpapier. De schuine rand is ook heel speels.
Superleuke kaart!

groetjes van Ank