Doorgaan naar hoofdcontent

Black, white and pink

CAS kaartjes, ik heb er een haat-liefde verhouding mee ;-) Ik vind ze zó mooi, maar zo moeilijk om te maken.... Ik wil toch altijd nog iets erbij doen, vind het al gauw een beetje kaal. Terwijl ik bij anderen altijd denk, prachtig! Daarom toch weer een poging, voor de challenge bij CAS on Sunday. Zwart, wit en één andere kleur. Dat werd roze! Ik gebruikte allerlei merken door elkaar. De Happy en Birthday to you komen uit een nieuwe set van Stampin'Up, de Happy Celebrations. Ik heb de omtrek van de letters met zwart gestempeld en de binnenkant met roze. Verder een Cats on Appletrees stempeltje, de giraf. Die kreeg een ballon aan zijn staart van MFT. De binnenkant van de ballon kreeg een lekker glitterlaagje van Nuvo Drops. Het "jarige" vogeltje is ook van MFT. Ik kon het niet laten om toch nog een paar dotjes erbij te plakken, dat maakte het dan toch een beetje af voor mijn gevoel ;-) 



Reacties

Je@net zei…
Vind 'm super leuk geworden, Danielle. En helemaal af, hoor!
Stella zei…
Dit is toch supergoed gelukt? Ik schoot wel in de lach toen ik dit bericht las. Dat je er altijd nog iets bij wilt doen. Ik heb juist het tegenovergestelde ha! Mooi zo'n opvallende tekst en die giraf vind ik enig. Die ballon aan zijn staart vind ik super:)
CAS dus en h e l e m a a l goed!
Rosina zei…
Heel mooi dit kaartje Daniëlle...heel mooi die tekststempel ...lijkt wel op handlettering...KNAP gedaan!!!

creatieve groetjes
Rosina
Nelleke zei…
Het gras is bij een ander altijd groener, haha. Ik herken dat wel hoor, maar je kaart is gewoon heel erg leuk en fris met dat roze erbij. Groetjes, Nelleke
Sarah zei…
Hij is super!! Bedankt voor het liken!
Rhodé zei…
Jij ook zwart, wit en roze! Mooi! Leuke combi van de verschillende merken!
Dora zei…
Prachtige kaart in deze stijl. Helemaal goed van uitstraling.
Zw@@n zei…
Je kaart is goed gelukt, Danielle. Ik vind hem top. Leuk dat je meedoet met CAS on Sunday. Liefs, Wilma