Doorgaan naar hoofdcontent

One layer card

Ik maakte een kaartje voor de Stampin'Up demo waar ik mijn spullen bestel. Ze was gisteren jarig en ik heb heerlijk zitten stempelen met (uiteraard) allerlei verschillende Stampin'Up sets. Hoewel ik eigenlijk altijd van de Mix&Match ben, heb ik het nu dus bij één merk gehouden!



De tekst komt uit de "Er is er één jarig" set. Ik vind zo'n grote tekst altijd wel mooi als blikvanger. Verder heb ik de libelle, bloemen en takjes uit de Awesomely Artistic set gebruikt. Ook de timeless textures set kwam uit de kast, voor de blauwe stipjes. En de blaadjes komen uit de Kinda Eclictic set. Eigenlijk best leuk, zo te combineren! Ik gebruikte allemaal Brilliance inkt, dus toch een ander merk ;-) Dit geeft een mooie glans. Alleen de tekst is met Archival inkt gestempeld. Toen ik helemaal klaar was heb ik de kaart met een embossingfolder bewerkt.

De eerste controle dagen zitten er op. Het ging allemaal vrij goed, maar het is wel meer vermoeiend dan gewone werkdagen. Ik zal dus blij zijn als het vrijdag is ;-)




Reacties

Diny zei…
Schitterende kaart Danielle....dat heb je leuk gedaan!
Groetjes Diny
Larissa zei…
Leuk kaartje! Mooi inderdaad de grote tekst, springt er mooi uit.
Marjan zei…
Ik ben ook wel van de mix and match, maar als alles zo perfect bij elkaar past is het niet moeilijk te kiezen. Heel gaaf kaartje! Leuk die embossing, die voegt net wat meer toe!
Je@net zei…
Oooh...wat een prachtige kaart is dit geworden, Danielle!
!neke zei…
Gaaf kaartje , mooie combi van de stempels !
En die embossing , helemaal goed !!!!!
GerJanne zei…
Wat een gaaf kaartje! Prachtige kleuren en de stempels zijn heel mooi!
Lief da je een kaartje hebt gestuurd.
Oh dus deze week is juist extra druk voor je! Succes en sterkte en nog twee dagen en dan is het weekend!!
Groetjes,
GerJanne
GerJanne zei…
En natuurlijk heel leuk dat je meedoet aan onze challenge van K&K. Dank je!
Thea zei…
Mooi kaartje Daniëlle, one-layer eigenlijk nog nooit geprobeerd maar een verrassend effect.

Groetjes Thea
mooie kaart Danielle!
groetjes
nancy
Ellen zei…
Wat mooi gestempeld, zeg! Prachtig ook de combinatie van groen met blauw. Echt een gave kaart. Die grote tekst is trouwens ook heel leuk. Succes met de drukte op je werk, 't is bijna vrijdag :-)
Stella zei…
Prachtig! Mooi zoals je alles van SU mixt en matcht. Die grote tekst en libelle vind ik zo gaaf! Ik loop achter; sorry....ik lees zo even je eerdere berichten!
Monique zei…
Super gedaan! Mooi dat je het na het stempelen hebt geembosst.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Groetjes Monique
Nou moe Daniëlle, ik heb een hoop moois bij je gemist, hoe kan dat nu? Geen idee, maar nu even zitten genieten van al hetgeen je de laatste tijd gemaakt hebt...prachtig. Deze kaart is ook super hoor, het is net een klein schilderijtje. Gaaf effect geeft dat om na het stempelen nog een embossingfolder te gebruiken, dat ga ik onthouden, bedank voor de tip :)
Lieve groetjes Miranda
Hermien zei…
Je hebt een prachtig kaartje gemaakt met je SU spulletjes, bedankt voor je deelname bij K&K.

Groetjes Hermien