Doorgaan naar hoofdcontent

Stoer voor de mannen

Als tegenhanger voor de zoete kaartjes van gisteren, vandaag een stoere mannenkaart. Het papier van Stampin'Up gebruikt om een kaart te maken aan de hand van de sketch van Freshly Made Sketches. Een superleuke sketch vond ik dit, waarbij ik allerlei stanzen van MFT heb gebruikt voor de cirkels. De stempel is van Stampin'Up. Deze is met zilver embossingpoeder bewerkt, zo past het mooi bij de zilveren x-jes op één van de cirkels.



De sketch:



                      Craftliners - Challenge 34, Anything goes


Reacties

Je@net zei…
Wat een gave stoere mannenkaart, Caroline. Herkende de sketch meteen, vond 'm lastig, maar dit is een super mooie uitwerking ervan!
Je@net zei…
Euh....Danielle bedoel ik. Het is nog vroeg :o)
Wat een stoere kaart Daniëlle, mooi kleuren heb je gebruikt waardoor hij ook vrolijk oogt. Gaaf vind ik ook de stiklijnen..top.
Lieve groetjes Miranda
Marjan zei…
Dit is zeker heel wat anders. Onwijs gaaf Danielle! Mooi papier ook en een goed keus voor deze kaart. De tekst in glans maakt het ook een beetje chic!
Erica ♥ zei…

Wat gaaf met al die cirkels,
heel mooi kaartje ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-10x10}

wauw, heel erg mooi en geslaagd
grtjs,martina
x
GerJanne zei…
Ha Danielle, wat een mooie kaart zeg! De sketch herken ik meteen. Gave mannenkaart. Helaas had ik vandaag geen tijd. Nou ja, eigenlijk wel, want ikw as de hele dag vrij, maar ik had me voorgenomen om eens te gaan opruimen in de rest van het huis..... en dat is wonderwel gelukt! Het was ook heel erg nodig en dat is fijn, want nu valt het op! En het geeft een voldaan gevoel.
Morgen weer aan de knutsel.
Groetjes,
GerJanne
!neke zei…
Helemaal mooi !!!!
Rhodé zei…
Hier hou ik van! Hij is echt leuk, Daniëlle! Een echte mannenkaart. Je tekst is er prachtig bij!
Ellen zei…
Gaaf deze! heb even gespiekt bij gisteren. En ja, die zijn duidelijk anders ;-)
Stella zei…
Over contrast met gisteren gesproken; dit is echt heel anders. Maar ook weer super! Ik kan niet zo goed uit de voeten met sketches; via Pinterest lift ik mij - eerlijk gezegd - het schompes :) Mannenkaarten vind ik ronduit lastig. Dit is wel een juweeltje hoor; ik vind het papier ook hartstikke mooi! Wat mij betreft ben je de winnaar van deze sketch challenge!
Fijne avond!
Diny zei…
Prachtig kaartje Danielle!
Gave kleurtjes ook!
Groetjes Diny
This is such a fab masculine card! I love the mix of papers you've used - great colours and patterns. thanks for joining us at FMS this week!
Wenda zei…
Schitterende kaart leuk dat je mee doet met de Craftliners challenge.

Hugs Wenda
Kaartenkraam zei…
Wat een gave kaart is dit, hele mooie kleuren bij elkaar en op en top een mannenkaart. Hoe heb je de stiklijntjes gemaakt? Zo te zien zijn ze er 'ingedrukt'?

groetjes van Ank