Doorgaan naar hoofdcontent

Ria 70 jaar!

Aanstaande dinsdag wordt mijn schoonmoeder 70 jaar. Dat verdient een bijzondere kaart! Haar lievelingskleur is geel, dus dat was snel beslist. Ik wilde ook een wat "uitgebreidere" kaart maken, dat kan ze wel waarderen. Ik koos voor een Double Z Joy Fold Card, van het blog van The Craft Spa. Uit het Serene Scenery papierblokje van Stampin'Up koos ik wat mooie papiertjes. Het delightful dion papier gebruikte ik als basis. Verder wat mooi glanspapier voor de cijfers, letters, bij, libelles en de Wildflower stans van Tim Holtz. Om het niet te druk te maken ook een paar  stukjes alleen met een embossing folder bewerkt in plaats van design papier. Ik vind 'm wel goed gelukt, ben benieuwd naar haar reactie dinsdag.... ;-)

Eerst de voorkant van de kaart:


Reacties

 1. Ha Danielle,
  ik vind hem prachtig! En dat zal je schoonmoeder ook wel vinden. Vooral als haar lievelingskleur geel is. En zie ik nhet goed dat jij ook va dat mooie sjieke cardstock hebt, dat zo mooi glanst? Geeft altijd een iets sjiekere uitstraling aan de kaart, vind ik.
  Groetjes en fijne zondag. En oh ja, natuurlijk ontzettende leuk dat je weer meedoet aan onze challenge! Dank voor je deelname.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar gaat ze vast heel blij mee zijn Daniėlle, je kaart is heel mooi. Wat zijn die libelles gaaf en dat bijtje zo leuk :).
  Origineel en mooi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the shape and the bees and dragonflies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is vast een verrassing voor haar !!!
  Echt heel mooi !!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw...wat een mooie kaart heb je voor je schoonmoeder gemaakt, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart voor je jarige schoonmoeder! Goed idee om haar lievelingskleur te gebruiken. Het modek is trouwens ook heel gaaf. Weer eens iets anders. Chic om de cijfers uit glanspapier te stansen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij krijgt vast supergoeie punten van je schoonmama!
  fijn weekend
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gorgeous Danielle! A special card for a special occasion! Thanks for taking part in theis week's Global Design Project!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart heb je voor je schoonmoeder gemaakt Danielle....schitterend!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is absoluut goed gelukt, je mag er trots op zijn. Leuk die libellen en bij erbij en mooi zijn de bloem en de letters in twee kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeker goed gelukt, hier mag je trots op zijn! Gaaf!! Mooi ook hoe je de stanzen dubbel hebt gebruikt zodat ze en klein schaduwrandje krijgen. Het zijn de details die het hem doen nietwaar?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. She is going to love it! A lovely birthday card and perfect fro our challenge this week. Thanks for playing with us at Global Design Project.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heb jij die libelles van SU? Die verwacht ik deze week. Die heb ik dan wel zelf gekocht :) Ben ik ook héél goed in:)
  Wat een prachtig kaartje; jouw schoonmoeder boft maar. Alvast gefeliciteerd en een hele gezellige dag morgen. Of wordt het op een andere dag gevierd?
  Fijne avond!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een prachtige kaart voor je schoonmoeder. Heel mooi gedaan!
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes Monique DT

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke kaart heb je gemaakt.
  Mooie kleuren heb je gebruikt
  Bedankt voor je deelname bij K&K

  Groetjes Nelly (DT K&K)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten